2777
2789

طلا بخر

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم دلم به طلاست داداشم گیر داده بیا تو ایم کار کوفتی روزی ۵۰۰ بار میگه

نه فقط طلا

گوش نده

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

من بودم النگو میخریدم.حالا نظرش چه رمز ارزی هست؟ میگن داگز و ایکس امپایر تا چند سال آینده خیلی رشد م ...

منم دلم به النگو هست 

داداشم اینا pme کار میکنن

کاربری دست من و دوستمه

کسی میره تو کار رمز ارز که نقدینگی همیشگی اش مثل حقوق رو داشته باشه. من والا کسی رو ندیدم پول از رمز ارز کرفته باشه، به دستش رسیده باشه. من همیشه اعتقادم اینه که باید سرمایه ام زیر گوشم باشه، 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
کسی میره تو کار رمز ارز که نقدینگی همیشگی اش مثل حقوق رو داشته باشه. من والا کسی رو ندیدم پول از رمز ...

دقیقا منم شمام میگم باید سرمایم زیر سرم باشه

ولی گیر داده ک بیا باوچند نفر برام جلسه گذاشته ک منو متقاعد کنن

کاربری دست من و دوستمه

چقد پول داری؟

15میلیون نقد دارم 

اگ بخوام النگو بخرم دستم رو میدم چهار گرمه

این پول نقد هم سر میدم ی دونه تک پوش 6/7  گرمی بگیرم

ولی اگ بخوام بزارم تو ارز با همون مبلغ اولیه ک ۱۵۰ دلاره میزارم

کاربری دست من و دوستمه

این بورس لعنتیشوهرمنممعتادش شدهاگه تواین چهارسال اونهمه پول داده بودطلاالان یه میلیادطلاداشتخاک برسر ...

منم بخدا دوست ندارم 

اگ داداش منم با پولش طلا میخرید الان خیلی اوضاش بهتر بود

شوهر شما سود کرد؟

کاربری دست من و دوستمه

منم بخدا دوست ندارم اگ داداش منم با پولش طلا میخرید الان خیلی اوضاش بهتر بودشوهر شما سود کرد؟

نه بخدااز98رفت بورس

همش ضرر دویست گذاشته بود هشتادضررکرده بود بعدچهل ایناجبران شد...خلاصه اعصابشم داغون شد