2777
2789

نمیدونم جدیدا اینجوری شدم همش حس میکنم مردا زنای دیگه رو دید میزنن ممکنه خوششون بیاد و مخفی کاری میکنن از زن خودشون و....

نمیدونم چرا این فکرا اومده سراغم نگرانم ازدواج کنم و شوهرم سر به زیر نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

تا حدودی حق داری پسرای امروزی زیادی تنوع طلب شدن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

از هرچی بترسی سرت میاد پس بیخیال

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

منم

عوارض نینی سایته 

وقتی کل اطرافت و ورودی ذهن در مورد خیانت و مادر شوهر و جاری و...  ناخودآگاه تعمیم میدیم به همه جا

درصورتی که این مشکلات اقلیت افراده اما چون اینجا مکان بیان مشکله فکر میکنیم همه جا پر شده از خیانت

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

اولا که قبلش باید با هم و تک تک برید پیش تراپیست و فکر شده انتخاب کنی

دوما اگه انتخابت درست بود و منطقت هم تاییدش کرد، دیگه نگران این چیزا بودن مسخره ست، آدما ممکنه خیلی کارا بکنن، ممکنه خیانت کنن، هیزی بکنن، دروغ بگن و خیلی چبزای دیگه

مسئله اینه که تو با ازدواج توی به رابطه گیر نمیکنی

به راحتی میتونی از اون رابطه به نفع سلامت روان خودت کنار بکشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عجب حالا شماازدواجدکن بعد ببینیم چی میشه ازدواج نکرده این فکرها رامیکنی وای به حال اون روزی که بدبخت شوهرت نخواسته نگاهش به یکی بیفته مگه میشه شمای که این همه شکاک هستی راجمع کرد الکی فکرتو درگیر نکن ذهن خودتو درگیر نکن سرت میاداااااااااااااا

دیگه زیادی بدبینی هااا.

اصلا اینجوری نبودم 

میدونی چی شد یه خواستگارم که زیاد هم باهاش ارتباط داشتم انقد با دخترای فامیلش صمیمی بود و از اونا همش حرف می‌زد که اینجوری فکرم درگیر این چیزا شد 

اصلا اینجوری نبودم میدونی چی شد یه خواستگارم که زیاد هم باهاش ارتباط داشتم انقد با دخترای فامیلش صمی ...

خب دیگه باید عاقلانه تصمیم گیری کنی اگر رفتاری باعث میشه دیدگاهت اینجوری بشه حتما بااون فرد صحبت کن و عقاید و نظرتو بگو.. توی ازدواج تعادل باید وجود داشته باشه شاید شخصیت اون اقا اینجور بوده صمیمیت زیاد.. ولی شماباید سعی کنی راجبش حرف بزنی باهاش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عجب حالا شماازدواجدکن بعد ببینیم چی میشه ازدواج نکرده این فکرها رامیکنی وای به حال اون روزی که بدبخت ...

شما هم بدون شناخت و صرفا از روی چند کلمه نمیتونی به کسی انگ بزنی