یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عالی ریاضی چند شدی ؟ تجربی ؟من امسال ۱۱ ام چطوری بخونم خوب بشه ؟ زبان میگفتن خیلی سخته
اره تجربی ام، ریاضی 18 و 75 شدم اما مطمئن بودم 20 میشم ولی نذاشتن اعتراض بزنم گفتن ممکنه پایین تر شم! برای همین میخوام ترمیم بزنم 20 اش کنم،
زبان فقططططط لیسنینگ تمرین کنید و گرامر، هیچ چیزی جز این دوتا مهم نیست، یه سری بارکد هست کنار هر درس، اونا لیسنینگ های مخفی کتابن به قول دبیرمون، اونا رو خیلی تمرین کنید
وای چقدر خوب شدی مدرسه تیزهوشان؟ فیزیک چند شدی میگفتن اونم خیلی سخته ؟ کلاس آنلاین هم میدیدی؟
اره تیزهوشانم، نمراتم خوب بودن خداروشکر به جز تاریخ و زمین🤦♀️😂 تاریخ ک ضریبش خیلی پایینه اما زمین هم میخوام ترمیم بزنم و قراره بدبخت شم چون کتابا کلا تغییر کرده
فیزیک 19 و 25 شدم
نه نه من فقط و فقط جزوه معلم هام و کتاب رو میخوندم حتی کمک درسی ام نمیخوندم
وای چقدر عالی شدی وای واقعا تغییر کرده ؟ من ی سال عقب افتادم کتابای سال پیشو دارم یعنی باید برم کتاب ...
اره زمین کلاا تغییر کرده از ریشه کلا یه کتاب دیگه اس، جزوه رو اگه داشتم بهت میدادم بخدا اما هر امتحانی رو ک پارسال میدادم تو حوزه امتحانا جاش میذاشتم جزوه رو🤦♀️