2777
2789
عنوان

چند سالگی رو صورتتون خط لبخند افتاد😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 56 پست

برای من امسال افتاد

ازش متنفرم. فقطم یه طرف افتاده. ۴۲ سالمه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی باد میکنم تو لپام هر روز اخه

یعنی چی؟؟ 

سوت زدن عملیست مخالف عادت هر روزه .. مکالمه و خندیدن .. مداومت در این کار می‌تونه از عمیق شدن خط خنده جلوگیری کنه . مدلها و بازیگرها همه از این ترفند استفاده میکنند . 

یعنی چی؟؟ سوت زدن عملیست مخالف عادت هر روزه .. مکالمه و خندیدن .. مداومت در این کار می‌تونه از عمیق ...

خب باد کردن تو لپ ها مثل وقتی که داری ساز بادی نینوازی یه حالتی بیشتر از سوت برم یه ساز بادی بخرم پس😂😂😂

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خب باد کردن تو لپ ها مثل وقتی که داری ساز بادی نینوازی یه حالتی بیشتر از سوت برم یه ساز بادی بخرم پس ...

باد کردن با سوت زدن تفاوت داره ! برو جلوی آینه و ببین . هرچند باد کردن به صورت آهسته و نه خیلی زیاد و آهسته رها کردنش هم یکی از تکنیک هاست . 

من اطلاعاتم رو در اختیارت گذاشتم . شما مختاری به عمل یا رد اون 🌱 

بازم واسه تو خیلی خوبه که از دو سال پیش استارتش خورده برای من که الان که ۱۸ سالمه از چند سال پیش هست ...

۲۲ سالم بود پیشونیم خط های افقی خیلی باریک افتاد خیلی غصه خوردم اونموقع هم ولی تا الان زیاد نشده همونه تقریبا

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

۲۲ اینا تازه از ۱۹ ۲۰ ام خط اخمم یکم افتاد 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

اون سمتی که افتاده همون سمتیست که شما در واقع می‌خوابید . طاق باز بخواب .

دقیقا. همونطرفی میخوابم همیشه. طاق باز خوابم نمیبره. آخرین لحظه باز به همون طرف میچرخم و خوابم میبره. باید فیلر بزنم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.