جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا، ولی وقتی 2 جاری با هم رابطه خوبی ندارن پس از دعوا ها لذت میبرن،
هر آدمی که خیانت میکنه بهتر از من و شمایی که از بیرون نگاه میکنیم میدونه اطرافیان بفهمن آبروش میره و با اشراف کامل وارد خیانت میشه پس دلیلی نداره دعوا های بعدش واسش عجیب باشه
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
دروغ چرا بستگی به جاری داره همه میگن نه ولی اکثر مواقع میگن ولی من باشم شاید با یه خط ناشناس تذکر ب ...
😂😂😂😂
پیج من در اینستاگرام... zahra_babakhaniiii من یه آرایشگرم...یه هنرمند واقعی...یه خانوم میکاپ کار که اهل شهر زنجانم..همه خانومایی که سالن ما تشریف میارن بهترین ورژن زیبایی خودشونو با دستای هنرمند من میبینند و با ذوق و شوق و عشق تشریف میبرند❤️🌸..اگه اهل شهر زنجان هستید میتونید سالن ما تشریف بیارید و شاهد زیباترشدن خودتون از نزدیک بشید🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️