2777
2789

کاش بفهمم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

همه ما انسان ها باید به هم خدمت کنیم و حال همو خوب کنیم حتی با یک لبخند با یک نگاه آروم 

یه مادر اولین اولویت برای رسالت فرزندانشان

یه همسر رسالتش خانوادش 

و حتی رسالت من به بقیه آدما اینه با نگاه آروم حالشونو خوب کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم خدا میخواسته رو ما ازمایش کنه ببینه توان ی ادم چقدره هر چی بلا بوده سرمون اورده

نه بابا ، خدا بیکار بوده حوصلهش سر رفته ما رو خلق کرده ، هدف خاصی نداشته که اینجوری شدیم 😂

چه تاپیک خوبیدوستان هرکسی تو این دنیا مشکلات خودشو داره حسرت بقیه رو نخورین... برای مشکلاتتون دنبال ...

مشکلی که مدت کمی باشه میشه ادم بپذیره اما وقتی مثل خوره چسبیده باشه بهت ادم کم میاره 

منم مث تو بودم هیچ وقت حسرت نخوردم همه چی رو تحمل کردم ولی جز مورد اخری ک خواهرم رو از دست دادم. واس ...

روحش شاد خدا رحمتش کنه...🌹

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

مشکلی که مدت کمی باشه میشه ادم بپذیره اما وقتی مثل خوره چسبیده باشه بهت ادم کم میاره

باهاش کنار بیا و دوست شو.... زندگی نامه افراد سرشناس رو بخون خیلی تاثیر داره می بینی چه مشکلات بزرگی داشتن

نمیتونم سخته برام 😔

70تا سوره حمد بخون نذر کن برای آرامش روح و روانت و صبور شدنت و قوی شدنت❤️انشاله که خدا بهت صبر و آرامش بده 🌹