2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسالت من مهربونی و در نتیجه اون آسیب دیدن ، ضربه خوردن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بهر تماشای جهان امده ام😂😂هیچ رسالتی ندارم جز اینکه فقط عذاب بکشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

کاشتن درخت = تولید محتوا در وبلاگم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چه تاپیک خوبی

دوستان هرکسی تو این دنیا مشکلات خودشو داره حسرت بقیه رو نخورین... برای مشکلاتتون دنبال راه حل باشین از مشاوره کمک بگیرین صبور باشین و سرنوشت خودتون رو بپذیرین دعا زیاد کنین با خدا حرف بزنین.... این دنیا محل گذره... گذشت داشته باشین تو زندگی.. سخت نگیرین میگذره

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

منم اضافه کن به خودت ☝️😂

فکر کنم خدا میخواسته رو ما ازمایش کنه ببینه توان ی ادم چقدره هر چی بلا بوده سرمون اورده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

رسالت من تو امضام نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه تاپیک خوبیدوستان هرکسی تو این دنیا مشکلات خودشو داره حسرت بقیه رو نخورین... برای مشکلاتتون دنبال ...

منم مث تو بودم هیچ وقت حسرت نخوردم همه چی رو تحمل کردم ولی جز مورد اخری ک خواهرم رو از دست دادم. 

واسع بعصی‌ها هیچ راه حلی نیست من ک فقط خوشحالم چون مرگی هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!