2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند وقت پیش خیلی خیلی گرفتار بودیم به پول شدید نیاز داشتیم اینقد بهم فشار اومده بود که خیلی زیاد گریه کردم ی لحظه بادم افتاد ی تیکه طلا دارم که اصلا یادم رفته بود قبلا هم برده بودمش طلافروشی بهم گفته بودن طلا نیست سرت کلاه رفته که یدفعه یادم افتاد و دوباره بردمش طلا فروشی و دیدم اون طلافروش اشتباه گفته و فروختمش و مشکلم حل شد اون روز .... کاش دوباره معجزه رو به چشم ببینم

اره بیدار بودم گفتم خدایا چیکار کنم…حس کردم یکی گفت زیارت عاشورا بخونمشکلم حل نشد ولی مثل هر مشکل دی ...

خداروشکر ...من تا حالازیارت عاشورا رو نخوندم حتما میخونمش عزیزم ...

😎
ارتوپدیبقیه دکترا میگفتن نه اما خدا ایشون رو گذاشت سر راهم خیلی طول کشید نزدیک ۳۰ سال اما شدکاملا خو ...

چقد خوب ...هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیس

😎

خیلی زیادن. برادر و همسرم کرونا گرفتن پدرمم تو تخت بیمارستان و من ی پام خونه مواظبت از این دو نفر ی پام بیمارستان ی روز تو راه دلم خیلی شکست گفتم واقعا ی نفر ادم مواظبت سه مریض انداختی گردنم ن خاب دارم ن خوراک دارم دست ب کمک هم ندارم پدرم بخاطر کم کاری کلیه هاش بیمارستان بستری شده بود و دکترا گفته بودن کراتین کلیه ها پدرت بالاس و باید تا اخر عمر دیالیز بشه خلاصه رفتم بیمارستان چند جلسه ک دیالیز شده بود از طریق کاتتر گردنش دیگ میخاستن دستشو عمل کنن فیستول بذارن داخلش ک کارا خدا اومدن ازش ازمایش گرفتن و درکمال تعجب کراتینش اومده بود پایین ک اصلا باورشون نمیشد کلیه ها دوباره از کم کاری دربیان. همسرم و برادرمم حالشون بهترشد و تنها کسی ک توفامیل کرونا نگرفت من بودم. 

باشه. عزیزم

زیارت عاشورا یکم سنگینی داره اگه رعایت نکنی تو خواندنش یا رعایت حجاب یا وضوش من یه بار بدون این موارد خواندم مثل بدون وضو وسجده کامل نرفتم خدا شاهد برام سنگین داشت اما رعایت کردم واقعا معجزه میکنن

یکبار دیگ همسرم سر صبح تو مسیر رسیدن ب سرکارش منی ک هیچ موقع ۷ صبح بهش زنگ نمیزنم یکدفعگی ب دلم افتاد گفتم کو بذار ببینم رسیده ک بخاطر جواب دادن ب من سرعتشو کم میکنه ک واسته روی چهل پنجاه تا ک رسیده لاستیک میترکه ولی خب میتونه کنترل کنه زمانی ک با من حرف میزد بغض کرده بود میگف میدونی با چندتا داشتم میرفتم با ۱۷٠تا برا جواب دادن ب زنگ تو کم کردم سرعتمو ک تو سرعت کم لاستیک ترکیده ک اگ تو اون سرعت بالا میترکید خدا میدونست چ اتفاقی میفتاد

زیارت عاشورا یکم سنگینی داره اگه رعایت نکنی تو خواندنش یا رعایت حجاب یا وضوش من یه بار بدون این موار ...

تو نت سرچ کنم نحوه  خوندنش با آدابش رو میاره؟

😎
یکبار دیگ همسرم سر صبح تو مسیر رسیدن ب سرکارش منی ک هیچ موقع ۷ صبح بهش زنگ نمیزنم یکدفعگی ب دلم افتا ...

اوه اوه ...به موقع زنگ زدی خانومی ...ان شالله که همیشه بلا دور باشه ازشما و خونوادتون

😎