2777
2789

سلام دوستان من مادر شوهرم بهم خیلی ظلم کرد 

چند ماه پیش سه ماه تحمل کردم تاامشب که

فووران کردم وخودمو خالی کردم و به شوهرم گفتم

همراه با فحش به ننش و میدونم کار بدی کردم

دیگع بیشترازاین نتونستم سیاست داشته باشم

متنفرممم از خانوادش باهام کاری کردن هرصبح یواشکی 

باگریه از خواب بیدار میشم چیکار کنم واقعا خستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه‌گفتی وگرنه مریض میشدی انقدر خودتو نخور اطرافیانت میفهمن عذاب وجدان گرفتی پدرتو در میارن

خیلی خود خوری میکنم سه ماهه ازاون حکایت میگذره قط رابطهم ولی یهوفووران کردم

کار خوبی کردی هیچوقت سکوت نکن این سکوت شاید چندبار بخاطر احترام و... باشه ولی بعدش میشه دق باعث میشه هرکسی هرطور بخاد باهات رفتار کنه توام فقط بریزی تو خودت و فردا بترکی. ای دوره بزرگی ب عقله و نه ب سن. اونم مادرشوهر جماعت ک دیگه نگم برات

متوجهم و کاملا درکت میکنم گلم

اول بذار چند ساعتی بگذره 

بعدش مثل یک خانوم برو از همسرت عذر خواهی کن

چون بدی خانوادش هیچ ارتباطی ب همسرت نداره 

دوما رو خودت کار کن 

رو عزت نفست و ارتباط موثرت کار کن

سعی کن با خودت و خشم درونت رو ب رو بشی و بخاطر خودت هم ک شده با کارهای ک در حقت کردن کنار بیای و ازشون درس بگیری

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خوب کاری کردی خودت رو خالی کردی بهت افتخار میکنممن همیشه تو خودم میریزم و این بده

خدا نکرده ام اس یا بیماریهای قلبی و جسمی میگیری یجا دیگه باید جلوی ادم سمی وایسی البته اگه از اول ادم سمی ،سمشو روت تخلیه کرد جوابشو بدی و نزاری زیاد بشه که منفجر بشی خیلی بهتره

ببین دیروز یکی از اشنا ی تیکه پروند منم جواب تیکشو دادم عین خودش نه حرص خوردم نه خودخوری ولی وقتی ایچی نگی اون شخص میفهما میتونه ازارت بده دفه بعدی بیشتر عقده هاشو روی تو تخلیه میکنه