2777
2789

همون تو لیوان اب؟مال منکه تکون نمیخورد😂همشون گفتن ازدواج نمیکنی مال همه تکون میخورد الا من ☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انجام میدادم برا همه درست دراومد برامن رفت بالای ۳۵حرصم دراومد قطع کردم الان ۳۶سالمه مجردم😄

میشه نحوه ی فالشو بهم بگی؟من همیشه بقیه برام میگرفتن الان بلد نیستم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چجوری انجام میدادین

یه حلقه میذاری تو زنجیر یا موی خودت مثلا و لیوان آب و که تا نصفه توش آب هست تو دست چپت میگیری بعد حلقه رو که انداختی تو زنجیر میذاری بالای آب تعداد تکونا میشه سن ازدواجت

میشه یه نفر دیگه واست انجام بده ولی باید با تار موی خودت باشه

اهان من هر چی توضیحشم خوندم نفهمیدم فک کنم یبارم انجام دادم۱۸تاخوردانگار ولی من بالای ۳۰ام

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یه حلقه میذاری تو زنجیر یا موی خودت مثلا و لیوان آب و که تا نصفه توش آب هست تو دست چپت میگیری بعد حل ...

حلقه رو اول باید تو اب بزاریم یا بالای اب؟چیزیم باید بگیم؟

اهان من هر چی توضیحشم خوندم نفهمیدم فک کنم یبارم انجام دادم۱۸تاخوردانگار ولی من بالای ۳۰ام

چند بار انجام بده ببین یکی در میان یا نه.با یه بار که نمیشه اطمینان کرد شاید دستت لرزیده باشه یا هر چی

البته امکان داره واسه بعضیا اشتباه در بیاد شنیدم میگن قسمتت بوده همون سال ازدواج کنی ولی یه جوری به هم خورده

یه بار با زنجیر و حلقه هم امتحان کن