فقط یه دهه ۶۰میدونه ما تو اوج سختی چه روزای شیرینی داشتیم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای الان یادم اومد..لعنتی من اون دنیا ژل از کجا بیارم بدم به آقای همسایه😢😂بچه که بودم هر وقت میرفتم خونه همسایمون شوهرش از اینا داشت منم قائمکی یکم میریختم تو دستم میزدم به کف سرم 😢
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
کاش به اون روزا برمیگشتیمفقط یه دهه ۶۰میدونه ما تو اوج سختی چه روزای شیرینی داشتیم
چقدر خاطرات قشنگی برام دوره شد من یه قندون با لبه دالوری گل سرخی دارن برای عروسی مادر بزرگم من بعد عروسیم یادگاری گرفتم واقعا زیباست ،یه ست قهوه خوری هم دارن برای ۴یا ۵ نسل قبل از سمت مادربزرگم به من رسیده کاش روز بود عکس میگرفتم تو پذیرایی بخاطر پسرم میخوابیم نمیتونم برق روسن کنم
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
چقدر خاطرات قشنگی برام دوره شد من یه قندون با لبه دالوری گل سرخی دارن برای عروسی مادر بزرگم من بعد ع ...
عزیزدلم...
منم تو تاپیک عکسای نوستالوژی کلی عکس خاطره انگیز دارم
دوست داشتی ببین...حال آدم کلی عوض میشه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خانواده آقای هاشمی 😂هنوزم نفهمیدیم چه کاری بود تو کازرون که فقط بدست آقای هاشمی رفع میشد ۹ ماه هم ط ...
اشناس ولی یادم نمیاد
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃