2777
2789
عنوان

بیایین میخوام ببرمتون به دهه شصت و هفتاد📷عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 132 پست

رژ لب‌های بعد تو فقط سو تفاهمه
این رژ لب ۲۴ ساعتی مکه‌ای سبز رنگ‌بود ولی رو لب قرمز می‌شد اونم چه قرمزی برای پاک کردنش فقط باید لبت و می‌بریدی 😂🤦‍♀

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رژ لب‌های بعد تو فقط سو تفاهمهاین رژ لب ۲۴ ساعتی مکه‌ای سبز رنگ‌بود ولی رو لب قرمز می‌شد اونم چه قرم ...

من ازین جدیداش خریدم همین سبزا ...خیلی خوبه از تینت بهتره

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

نوستالژی فقط این دمپاییا

کف اینا همیشهٔ خدا یه سنگی گیر کرده بود؛ تابستونا صدای گ*ز می‌داد و بیشترین میزان جذب نور از خورشید رو داشت؛ یه جوری داغ می‌شد که انگاری پاتو کردی تو قابلمهٔ برنج تازه دم کشیده!
خیلی می‌خواستن گوگولیش کنن، یه عکس پسر شجاعی، چیزی می‌زدن روش. در رنگ‌های شاد!😆🤣

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
رژ لب‌های بعد تو فقط سو تفاهمهاین رژ لب ۲۴ ساعتی مکه‌ای سبز رنگ‌بود ولی رو لب قرمز می‌شد اونم چه قرم ...

واییی مامان من داشت من بچه بودم میزدم بعد هر کار میکردم پاک نمیشد چون اگه میفهمید رژاشو زدم دعوا میکرد

آخرم صورتی میموند میفهمید به فنا میرفتم 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟