2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

46 بازدید | 8 پست

سلام یکی از اقوام ما  توی هدایت تحصیلی انسانی نیاورده و یه رشته دیگه رفته و الان راضی نیست دهمه! الان به احتمال زیاد تقاضانامه برای تغییر رشته پر کنه آموزش و پرورش ردش کنه چون کلا نوی هدایت تحصیلی نیاورده الان می تونه نهم رو خردادش رو دوباره امتحان بده تا بیاره ؟ میزارن؟ چه راهی داره برای اینکه بتونه بره ؟ حتی اگر یک سال بیوفته عقب اشکالی نداره

اخه نمیشه کلا رشته ای رو نیاری:/ 

رشته ها همشون برات اولویت بندی میشن مثلا انسانی ممکنه آخرین اولویتش بشه

که بازم میتونست بره انسانی 

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

همون اول میتونس برع انسانی ولی یه مدرسه سطح پایین

الانم فک کنم امسالو باید پاس کنه سال دیگه برای تغییر رشته اقدام کنه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اول میتونس برع انسانی ولی یه مدرسه سطح پایینالانم فک کنم امسالو باید پاس کنه سال دیگه برای تغیی ...

وقتی هاشورخورده باشه چطور میتونستن برن؟

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

وقتی هاشورخورده باشه چطور میتونستن برن؟

اینکه هاشور بخوره یعنی طرف تجدید شهریور شده.حالا یا اون درس به خصوص یا کلا

وگرنه اولویت بندی داره.مثلا اولویت ب رو اورده برای انسانی. یعنی اولویت دوم از نظر رغبت و تحصیل.صرفا فقط اولویت اول رو نیورده

میتونه برع ولی خب یه ذره دردسر داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اینکه هاشور بخوره یعنی طرف تجدید شهریور شده.حالا یا اون درس به خصوص یا کلاوگرنه اولویت بندی داره.مثل ...

پس تغییر کرده اخه دوره ما وقتی هاشور میخورد یعنی اون رشته نیاوردی ربطی به شهریور شدن نداشت بقیه رشته ها اولویت بندی الف و ب و ج و د بود دیگه هرکس هرچی بر طبق اون جدول انتخاب رشته اورده بود میتونست بره و باید تعهد میداد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اینکه هاشور بخوره یعنی طرف تجدید شهریور شده.حالا یا اون درس به خصوص یا کلاوگرنه اولویت بندی داره.مثل ...

یعنی الان تقاضا نامه پر کنه قبولش می کنن؟ برای تغییر؟