2777
2789
عنوان

مامانا بگید مشکل این بچه چیه

46 بازدید | 9 پست

حدودای ۴.۵ سالشه

فوق العاده ساکت و بی حرف

روزی وسایلش به شدت حساشه

صدا زدنی روشو برمیگردونه ، بخوای بغلش کنی یا بوسش کنی خودشو کنار میکشه 

اصلا ارتباط نمیگیره 

حرفا رو جواب نمیده ، ارتباط چشمی نداره

با هم سن سالای خودش به سختی ارتباط میگیره و قدرت دفاع از خودشو نداره اصلا

در اکثررر مواقع به مامانش متوسل میشه

از خیلی چیزا میترسه ، چشم به هم زدنی بهم میریزه و گریه ....

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوتیسم ولی ممکنه یه بچه مضطرب هم باشه

خودمم حس کردم اوتیسمه..

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

باید پزشک متخصص تشخیص بده حتما حتما..یا اینکه در محیط ها و شرایط مختلف و میون افراد مختلف قرار بگیره ...

نسبتمون نزدیکه تو اکثر موقعیتا میبینمش

همینه میشه

متکی به مادر و گوشه گیر

ولی اوتیسم طیف داره ممکنه ضعیف باشه چون میگین صحبت میکنه اما کم میتونه مثل بچه های دیگه باشه از لحاظ ...

با اطرافیان هیچ صحبتی نمیکنه اصلاا

اره اصلا شباهتی به همسن و سالاش نداره...

با اطرافیان هیچ صحبتی نمیکنه اصلاااره اصلا شباهتی به همسن و سالاش نداره...

ارتباط چشمی نگرفتنش از بچگی منظورم نوزادی همینطوره؟؟؟ ما یه پسر بچه اوتیسم تو فامیل داریم انقدر خوشگله ولی خیلی فرق میکنه با بچه های دیگه یه سری حرکت های تکراری داره همیشه به مادرش چسبیده مادرش خیلی براش زحمت میکشه