2777
2789
عنوان

بین این اسم ها کدوم برای دوقلوها قشنکه بزاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون هم کمک و نظر خواستن ازتون؟میشتونین بزارمین ارمیا و رامیا (پسر و دختر)

بله این لیستو زندا اشم برام فرستاده گفت نظرت چیه منم موندم براهمین پرسیدم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
همشون فدبمین

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیان❤😘 

اخه اسمایی که شما هم نوشتین جدید نبودن 

اسم باید جوری باشه همیشه خوب باشه چون اسمایی که یه دوره جدید هستن همونایی ان که بعد قدیمی میشن مثلا فتانه هم یه دوره ای جدید بوده الان نیست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیان❤😘 اخه اسمایی که شما هم نوشتین جدید نبودن اسم باید جوری باشه همیشه خو ...

چرا اینا بهروز هستن نسبت به اسم های شما😊😊

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
ماهور و اهورا

خودش اون اسم هارو انتخاب کرده میگه بین اینا بکو