2777
2789
عنوان

Ivf م کنسل شد داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
قربوووونت بشم الهی مرسیییی الحق ک نام کاربریت برازندته الهی امین

دختر خدا بزرگه.فقط استرس نداشته باش.

خواهر منم فولیکول نداشت دکتر ی سری قرص و ویتامین داده بود فولیکول هاش ۴ تا بزرگ شده بودن.

یک فولیکول هم برای بارداری طبیعی کافیه.به خودت برس گرمیانه بخور.

من خودم ۱۱ ساله بچه ندارم از زمین و زمان حرف میشنوم و آخری ش عمه م هر هفته از مامانم می‌پرسید باردارم یا نه. منم بهش گفتم بگو آدم ماهی یکبار تخمک آزاد میکنه نه هفته ای.به دخترشم گفتم مسائل خصوصی ما به کسی ربطی نداره.اللن چند وقته دیگه نمی‌پرسند.من هزینه آی وی اف ندارم وگرنه میرفتم.مطمان باش باردار میشی فقط استرس نداشته باش

قربوووونت بشم الهی مرسیییی الحق ک نام کاربریت برازندته الهی امین

دختر خدا بزرگه.فقط استرس نداشته باش.

خواهر منم فولیکول نداشت دکتر ی سری قرص و ویتامین داده بود فولیکول هاش ۴ تا بزرگ شده بودن.

یک فولیکول هم برای بارداری طبیعی کافیه.به خودت برس گرمیانه بخور.

من خودم ۱۱ ساله بچه ندارم از زمین و زمان حرف میشنوم و آخری ش عمه م هر هفته از مامانم می‌پرسید باردارم یا نه. منم بهش گفتم بگو آدم ماهی یکبار تخمک آزاد میکنه نه هفته ای.به دخترشم گفتم مسائل خصوصی ما به کسی ربطی نداره.اللن چند وقته دیگه نمی‌پرسند.من هزینه آی وی اف ندارم وگرنه میرفتم.مطمان باش باردار میشی فقط استرس نداشته باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نذر منم انجام بده باور کن شاید ده دقیقه وقتتو بگیره تو روز ولی جواب میگیری نذر شیر هرسال محرم هم یاد ...

باشه چشم عزیزم از فردا بعد نماز حتما میخونم انشاله ذخیره میکنم انشاااااله جواب گرفتم حتما حتما بهتون خبر میدم

الهی ک حاجت روا بشی 

دختر خدا بزرگه.فقط استرس نداشته باش.خواهر منم فولیکول نداشت دکتر ی سری قرص و ویتامین داده بود فولیکو ...

الهیییییییی که ب حق بزرگی خدا به پاکی حضرت زینب به زودی مامان میشی عزیزم

حرف مردم رو با تمام وجودم درک میکنم که چقدر ادمو اذیت میکنه

ما هم بیمه نیروهای مسلح ایم هزینه ivf کلا رایگان بود برامون 

اما تا الان همون ازمایشات و داروها یه عالمه شد

البته برای ivf میتونید بیمه ناباروری کنید و وام ناباروری بگیرید دولت هزینه رو متقبل میشه

الهیییییییی که ب حق بزرگی خدا به پاکی حضرت زینب به زودی مامان میشی عزیزمحرف مردم رو با تمام وجودم در ...

ممنونمم.خدا روشکر بیمه دارین،دارو اینا زیاد میشه.

نه وام اینا کشکه.پرسیدم نمیدن.

بیمه ناباروری رو نشنیدم پی میگیرم ممنون که گفتین

عزیزم به این فکر کن شاید خدا خواسته طبیعی باردار بشی خدا همیشه بهترینها رو برامون میخواد توکل کن به ...

مرسیییی گلمممم ناخوداگاه یهو لبخند نشست ب لبم

ممنووووون الهی امین