2777
2789
عنوان

Ivf م کنسل شد داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
خدا گل پسرتو حفظ کنه و برات نگهش دارهخدا کنه واسه منم بشهدکتر گفت خدارو چه دیدی یه فولی داری اما سای ...

مرسی عزیزن

توکلت بخدا باشه

درکت میکنم خیلی سخته. منم روزای خیلی سختیو گذروندم چقد از بعضیا حرف شنیدم اما اخر ب ارزوم رسیدم

توم ان شالله همین امسال باردار میشی امیدتو از دست نده

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
اره قشنگ درک میکنم منم همسرم کنارم بود اون روزا گذشت خداروشکر ،مطمئنم واسه توهم میگذره

فداتشم الهی ک جمعتون همیشه پایدار باشه و توام با عشق

با دعاهای شما مهربونا انشاله منم مامان بشم امسال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا گل پسرتو حفظ کنه و برات نگهش دارهخدا کنه واسه منم بشهدکتر گفت خدارو چه دیدی یه فولی داری اما سای ...

برو همین الان ب مدت چهل روز زیارت عاشورا برای حضرت علی اصغر بخون همزمان هم صوت روضه ایشون بذار که خودت بشنوی تو خلوتت حاجتتو بخواه طبیعی این یکی دوماه باردار شدی شیرینی من دعای ویژه باشه🤩

مشکلت چیه ؟ ازمایش همسرت موردی نداره ؟

مشکل که والا یه لوله دارم

الان گفت تنبلی هم گرفتم

ذخیره هم کم شده

همسرم واریکوسل عمل کرد گفت همسرت اوکیه مورفولوژیش گفت 1% اپا گفت مهم تخمکه ک بتونیم ivf کنیم

فداتشم الهی ک جمعتون همیشه پایدار باشه و توام با عشقبا دعاهای شما مهربونا انشاله منم مامان بشم امسال

شک نکن میشی توکل کن بخدا خودت معجزشو میبینی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
مرسی عزیزنتوکلت بخدا باشهدرکت میکنم خیلی سخته. منم روزای خیلی سختیو گذروندم چقد از بعضیا حرف شنیدم ا ...

مرسی مهربونم الهییییییی آمیییین دعام کنید لطفا

به درجه ای رسیدم ک حس میکنم هیچ دکتری نمیتونه کاری برام بکنه و واقعا نیازه ب معجزه ی خود خدا

مشکل که والا یه لوله دارمالان گفت تنبلی هم گرفتمذخیره هم کم شدههمسرم واریکوسل عمل کرد گفت همسرت اوکی ...

اینستا فاطمه ابادی سرچ کن ورزش های قبل بارداریشو ثبت نام کن اصلاح سبک کن زیر نظر یه مامای کاربلد قند و شکر کلااااااااا حذف کن رب خونگی باشه سبزیجات و انواع اجیل مخصوصا مخصوصا بادام درختی هرروز تو برنامت باشه 

برو همین الان ب مدت چهل روز زیارت عاشورا برای حضرت علی اصغر بخون همزمان هم صوت روضه ایشون بذار که خو ...

دو روز هست نمازمو شروع کردم 27 دی هم نذر کردم وفات حضرت زینب تو خونه خودم روضه بگیرم

فقط ب معجزه نیاز دارم واقعا 

مرسی مهربونم الهییییییی آمیییین دعام کنید لطفابه درجه ای رسیدم ک حس میکنم هیچ دکتری نمیتونه کاری برا ...

معجزه میشه شک نکن ب ارزوت میرسی و سال دیگه بچت بغلته😍

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
دو روز هست نمازمو شروع کردم 27 دی هم نذر کردم وفات حضرت زینب تو خونه خودم روضه بگیرمفقط ب معجزه نیاز ...

نذر منم انجام بده باور کن شاید ده دقیقه وقتتو بگیره تو روز ولی جواب میگیری نذر شیر هرسال محرم هم یادت نره 

من با این نذر جواب گرفتم 

ممنون عزیزم کسی با ایشون جواب گرفته?

خیلی امار رضایتش زیاده خودت تحقیق کن متوجه میشی من ورزش های بارداریشو شرکت می کنم انصافا کوتاهی نمیکنه قیمت هاشم خیلی منصفانس