2777
2789
عنوان

Ivf م کنسل شد داغونم

199 بازدید | 39 پست

امروز ده سیکلم بود یه عالمه امپول زدم برا پانکچر رفتم دکتر گفت فولی هام تکون نخوردن سمت چپ دوتا داشتم ده بودن سمت راست یه 22 داشتم و یه 10 گفت با این فولی ها پانکچر بی فایدست و کنسل کرد

دوتا امپول hvg زدگفت طبیعی برو اقدام دوماه دیگه بیا دوباره امپول بدم 

واسه اولین بار ناامیدی رو تو چهره همسرم دیدم قلبم تیرمیکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خدا بزرگه میدونم خسته ای نا امید شدی اما تموم میشه ابن روزا مطمئن باش خیلی زود باردار میشی ی نی نی خشگل میاری 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

عزیزم ناامید نباش

منم بعد 6 سال خدا بهم بچه داد

آی یو ای کردم نشد. اخرش زدم بی خیالی و ول کردم حتی دکترارو

دوباره رفتم دکتر امپول زد همون ماه اول ازمایشم مثبت شد و الان پسرم داره 4سالش میشه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
عزیزم خدا بزرگه میدونم خسته ای نا امید شدی اما تموم میشه ابن روزا مطمئن باش خیلی زود باردار میشی ی ن ...

خدا از دهنت بشنوه بقران دلم داره منفجر میشه خودم داغونم

حرف مردم بخصوص خانواده شوهر هم از یه طرف

خدا از دهنت بشنوه بقران دلم داره منفجر میشه خودم داغونمحرف مردم بخصوص خانواده شوهر هم از یه طرف

حرف همیشه هست منم این دردو کشیدم حتی تو دعوا به روم آوردن هیچوقت دلم باهاشون صاف نمیشه ولی باید این دردا و غما باشه که به شادی برسی 

عزیزم ناامید نباشمنم بعد 6 سال خدا بهم بچه دادآی یو ای کردم نشد. اخرش زدم بی خیالی و ول کردم حتی دکت ...

خدا گل پسرتو حفظ کنه و برات نگهش داره

خدا کنه واسه منم بشه

دکتر گفت خدارو چه دیدی یه فولی داری اما سایزش عالیه دیدی این ماه طبیعی شدی و نیاز ب ivf نبود

فقط دارم میگم خدایا ب بزرگیت قسمت میدم ک بشه

انشالله ب حق حضرت زهرا همین ماه طبیعی خودت باردار بشی سال دیگه شب یلدا تو جشناتون نی نیت بغلت باشه 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

حرف همیشه هست منم این دردو کشیدم حتی تو دعوا به روم آوردن هیچوقت دلم باهاشون صاف نمیشه ولی باید این ...

پس قشنگ درکم میکنی

اره خیلی سخته

خود ادم داغونه نیاز ب دلداری داری اما.. ـ

باز میگم خداروشکر حداقل همسرم تا الان کنارم بوده 

پس قشنگ درکم میکنیاره خیلی سختهخود ادم داغونه نیاز ب دلداری داری اما.. ـباز میگم خداروشکر حداقل همسر ...

اره قشنگ درک میکنم منم همسرم کنارم بود اون روزا گذشت خداروشکر ،مطمئنم واسه توهم میگذره

انشالله ب حق حضرت زهرا همین ماه طبیعی خودت باردار بشی سال دیگه شب یلدا تو جشناتون نی نیت بغلت باشه

قربوووونت بشم الهی مرسیییی الحق ک نام کاربریت برازندته الهی امین