عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مرسی💙😥پس درخواستمو قبول کنین ایدی تلگرام بدم بفرستم اونجا
باشه
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟!
مقاله مروری هست..برو sid.irموضوع مقاله ات رو سرچ کن هزاران مقاله مرتبط برات بالا میاره..از دل اون مقالات برا خودت یه مقاله استخراج کن...اگر درس روش تحقیق رو گزروندی که پروسه مقاله نویسی رو که آموزش میدن..اهان این آدرس برا مقالات فارسی بود.مقالات لاتین هم معمولا میخوان اساتید از وب اوساینس. گوگل اسکالر یا اشپرینگر میتونی مقاله ها را بررسی کنی عزیزم..
بعد از عنوان مقاله و اسم...چکیده ..کلید واژه ها..مقدمه.ادبیات تحقیق .روش تحقیق..نمودار و جداول..نتایج و پیشنهادات و در آخر رفرنس...اینا مراحل یه مقاله مروری هست...موفق باشید عزیزم