2777
2789

گاز و برق کمه 

وگرنه زمان ما سگ لرزه می‌زدیم و می‌رفتیم مدرسه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوزستانم بخاطر آلودگی هوا گردوخاک شدید فردا تعطیل شده

بمیرم براتون. شنیدم هوا خیلی بده اونجا.

ممنون که صبوری میکنید. اون از دوران دفاع. این از الان. الهی زودتر اوضاع اونجا درست بشه

گاز نیست دوستان 

گاز نداریم 

برق نداریم 

مجبوریم تعطیل باشیم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

هوا سرده خدا رو شکر برق و گاز هم که ندارن . واسه همین تعطیل میکنن که صرفه جویی شهالبته گفتن آنلاین و ...

همین مااگه نبودیم دوسال پیشا براشون هیزم جمع نمیکردیم الان همشون یخ میزدن میمیردن 😬😬

گاز کمه عزیزمروشون نمیشه بگن کهوالا من بچه بودم یه متر برف میومد ادارات تعطیل نمیشدالان یکم سرد شده ...

البته اون موقع اغلب خونه ها  با نفت یا سوختهای دیگه ای غیر از گاز گرم میشد الان اکثر نقاط کشور گازرسانی شده 

برا مدرسه و اداراتشون گاز نمیرسه 

ببینم تا کی میخوان این مملکت ورشکسته رو اینجور اداره کنن

اگ گاو و گوسفند مملکتو اداره می‌کرد بهتر از اینهمه سال مملکت داری و ورشکستگی اینا بود