2777
2789
عنوان

لیاقت زندگی رو زمین خدا رو ندارم اینقدر که

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست

انقد بد تعریف کردی از خودت آدمو کنجکاو کردی

مطمئنم اشتباه میکنی

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحتی هات بخاطر امضاتهماهم این روزا رو گذروندیم

فقط اون نیست درس مشکل خیلی بزرگی برام هست 

که دارم پیشرفت میکنم کم کم و داره حل میشه 

ولی قیافم هیکلم خانواده ام وضعیتم هیچ وقت عوض نمیشه 

۹ ماهه که از خونه بیرون نرفتم فقط رفت و برگشت مدرسه تو مدرسه هم ماسک میزنم به خاطر قیافم تا این حد نابود شدم نمیخوام زنده باشم 

هیچ کاری نمیکنم صبح بیدار میشم گرسنه و تشنه میرم مدرسه 

ظهر میام یک لقمه کوفت میخورم میشینم درس میخونم بعد گوشی نگاه میکنم بعد میخوابم دوباره روز بعد کل برنامه زندگیم همین شده 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

انقد بد تعریف کردی از خودت آدمو کنجکاو کردیمطمئنم اشتباه میکنی

هیج اشتباه نمیکنم درست میگم همه هم همینو میگن یک بار توسایت با اکانت دیکه عکس گذاشتم همه گفتن چقدر زشتی و فلان 

هیج اشتباه نمیکنم درست میگم همه هم همینو میگن یک بار توسایت با اکانت دیکه عکس گذاشتم همه گفتن چقدر ز ...

هعب چی بگم 

خلقت خدا اصلا زشت نیست

دوست داشتم ببینمت 

که دوست نداری بفرسی اشکال نداره موفق باشی

فکر بیخودی نکن دوستم 

افسردگی میاره ارزش نداره شاد باش و زندگی کن

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
فقط اون نیست درس مشکل خیلی بزرگی برام هست که دارم پیشرفت میکنم کم کم و داره حل میشه ولی قیافم هیکلم ...

شاید باورت نشه ولی منم با ماسک میرفتم مدرسه تاحدی که یکی از بچها دلیلشو فهمید به روم آورد پول هم ندارم کل سال یه کاپشن مدل قدیمی تنم میکردم که مال خودم هم نبود

ولی سعی کردم ارزش خودمو به قیافه و پول و اینا نبینم سعی کردم با مسخرع کردنای دیگران ناراحت نشم و رو ویژگی های دیگم کارکنم 

هعب چی بگم خلقت خدا اصلا زشت نیستدوست داشتم ببینمت که دوست نداری بفرسی اشکال نداره موفق باشیفکر بیخو ...

عکس مشکل ندارم فقط سایت عمومیه آشنا هم شاید تو سایت باشه واسه همون نمیفرستم 

۹ ماهه که از خونه بیرون نرفتم فقط رفت و برگشت مدرسه تو مدرسه هم ماسک میزنم به خاطر قیافم تا این حد نابود شدم نمیخوام زنده باشم 

هیچ کاری نمیکنم صبح بیدار میشم گرسنه و تشنه میرم مدرسه 

ظهر میام یک لقمه کوفت میخورم میشینم درس میخونم بعد گوشی نگاه میکنم بعد میخوابم دوباره روز بعد کل برنامه زندگیم همین شده

کار من از افسردگی گذشته فقط مرگ باید بیاد نجاتم بده 

فقط اون نیست درس مشکل خیلی بزرگی برام هست که دارم پیشرفت میکنم کم کم و داره حل میشه ولی قیافم هیکلم ...

سلام می‌دونی که خیلی قلب بزرگی داری که میتونی هرچی ریزی روتجزیه تحلیل کنی من آرزومه بچم بتونه فقط بنویسه وبخونه ازت می‌خوام بری بیماری توبروس اسکلروزیس روسرچ گوگل کنی چهره منوببینی بعدنظرت ناخودآگاه عوض میشه...درعوضش تکیه کردم به خدا شعار نیست حرفام خواهش میکنم بعد که دیدی نظرتوراجبم بگی بانوروفیروماتوز های صورتم حالت بهم نمیخوره؟درحسرت داشتن ناخن هستم البته ناخن‌های پام مدام ازوسط توگوشت می‌شکنه گوشت اضافی درمیاره وهردفعه باتیغه پزشکی خریدم بابی حسی خودم توخونع جراحی میکنم وبغلاشوبانخ بخیه خیلی شدیدبشه می‌دوزمرالبته فقط یبارخیلی شدیدشده اگردوست داری بهم نظرتوبگو