2777
2789

من با سرویس میرم مدرسه دهمم دختر سرویسمون دوازدهم اینقدر خوشگله که نگو هرروز باهاش از ماشین پیاده میشم در کنار اون از خودم خجالت میکشم من با این قیافه ی زشت و افتضاح در کنار اون راه میرم 

این چه زندگی هست نه قیافه دارم نه پول دارم نه شانس دارم خدایااا نمیخوام زنده بمونم 

نه تنها دختر سرویس کنار هیچکی نمیتونم با این قیافم وایستم کاشکی بمیرم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگتر شی  اون موقع میفهمی ب قیافه نیس 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

امیدوارم همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

فقط چون اعتماد به نفس نداری؟ دیگه این حرفو نزن هرکی به اندازه خودش زیباس و ارزش آدما به خیلی چیزای ...

اینا همش شعره

امیدوارم همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو ...

اینا همش چرت و پرته 

شاید واقعا از نظر بقیه اینجور که فک میکنی نباشه و قطعا نیست

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
شاید واقعا از نظر بقیه اینجور که فک میکنی نباشه و قطعا نیست

الان عکس بزارم همه الکی میگین وای چقد خوشگلی و فلان در حالی که واقعیت اینطور نیست 

الان عکس بزارم همه الکی میگین وای چقد خوشگلی و فلان در حالی که واقعیت اینطور نیست

من صادقانه نظر میدم

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟