2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول علاقه مهمه 

به جز علاقه اگه بخوایم نگاه کنیم دندون 

چون هم زود تموم میشه هم زود به درامد میرسی 

ولی پزشکی نه 

پزشکی هفت سال عمومی داره که تو این هفت سال باید مثل یه پرستار شیفتای سخت وایسی 

بعد دوسال طرح داره بعد دوباره چهار تا شش سال واسه تخصص باید بخونی بسته به تخصصی که میخوای یکی دوسال کمتر و بیشتر داره بعد از اون دوسال طرح داره دوباره 

اونوقت تازه میتونی مطب بزنی و حالا یه درامدی داشته باشی 

پزشکی رو کسی می‌ره که واقعا علاقه داشته باشه

بستگی به آدمش داره. اگه طرف باهوش باشه و دنبال درس و پیشرفت باشه و عاشق، بدون شک پزشکی.اگه خیلی باهو ...

دقیقا خیلی درست گفتین

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است 
هیچ کدوم دارو چون درسته درساش سخت و حفظی ان ولی دغدغه شغلیش خیلی کمتر از اون دوتاس

ولی اگه علاقه ت به دارو نیس

پزشکی 

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است 

دندان

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

من روزانه هر دو میاوردم انتخاب خودم پزشکی بود 

سخته ولی خب من پای انتخابم هستم چون دندون علاقه نداشتم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن