طرف انقد پول داره که بتونه به راحتی یه نفر پیدا کنه
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کمک خیلی بزرگی به اون خانواده می کنه که هیچوقت فراموش نمی کنن.
وقتی خودش راضیه بقیه چرا باید تعجب کنن؟؟
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
من حس میکنم فیلمشونه برای فالوور گرفتن. اخه متین قبلا پیکرتراشی هم کرده بارداری ریسکه براش. نهایت می ...
من تازه دیدمشون
تو کامنتا خوندم خودشم سقط داشته
غریبه برای آدم دردسر درست می کنه.حتما به خاطر انسانی بودنش قبول کرده کمک کنه.کمک خیلی بزرگی به اون خ ...
اون بچه بزرگ شه قطعا میفهمه
اسیب نمیبینه یعنی؟