کاربرسایت_ مدیر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 عنوان دوست داشتین مرد باشین | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 40 پست مثلا مثل من مرد باشین؟؟همشم میگن شوهر کمه اینجا میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی دیروز | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 خدا😅 اوهبعد همسر بیاد امضات چی میشه میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 آره کاش مرد بودم چرا اونوقت میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 چقدرم ک دوست دارین مرد باشین میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1505 اوهبعد همسر بیاد امضات چی میشه نمیدونم😂😑شاید اسمش به همراه یه حلقه😅 زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 نمیدونم😂😑شاید اسمش به همراه یه حلقه😅 سن؟۵ تا از مهترین معیارات رو برای انتخاب همسر به ترتیب میگی ؟ میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1505 سن؟۵ تا از مهترین معیارات رو برای انتخاب همسر به ترتیب میگی ؟ میخوای چیکار؟😂 ۲۰اولیش اعتقادات اخلاق تحصیلات کار قیافشم به دل بشینه کافیهیه سری چیزام ک بنظرم مشترکه درواقع همه باید داشته باشن مثل خانواده ی خوب و تفاهم فرهنگی و... زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 میخوای چیکار؟😂 ۲۰اولیش اعتقادات اخلاق تحصیلات کار قیافشم به دل بشینه کافیهیه سری چیزام ک بنظرم مشتر ... سواله دیگهکار یعنی چیچ کاریچقدر پولخونه ماشین چی میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 میخوای چیکار؟😂 ۲۰اولیش اعتقادات اخلاق تحصیلات کار قیافشم به دل بشینه کافیهیه سری چیزام ک بنظرم مشتر ... با بیست سال سن چ تحصيلاتی داری ک شوهر تحصیل کرده میخوای؟ میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1505 با بیست سال سن چ تحصيلاتی داری ک شوهر تحصیل کرده میخوای؟ 😐😐 چه بی ادب:/ اتفاقا خاستگار تحصیل کرده هم زیاد داشتم😐تازه اصرار هم میکردن جواب مثبت بگیرنجوابتون نمیدم تا یاد بگیرید چطور حرف بزنید ماشاالله با ۳۲سال سن هنوز معاشرت کردنو بلد نیستید زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
کاربرسایت_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1438 😐😐 چه بی ادب:/ اتفاقا خاستگار تحصیل کرده هم زیاد داشتم😐تازه اصرار هم میکردن جواب مثبت بگیرنجوابتو ... حرف حق کجاش بد بود سوال بودهمینقدر خوش اخلاق؟ میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی
درمسیرنور عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1505 حرف حق کجاش بد بود سوال بودهمینقدر خوش اخلاق؟ عذرمیخوام من پیامتونو بد متوجه شدم فکرکردم دارید توهین میکنید درهر صورت من دانشجوعم و طبیعیه ک انتظار همسر تحصیل کرده داشته باشم این گفت و گو ادامه پیدا نکنه بهتره موفق باشید🌹 زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨