2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میشه یه عکس واضح تر بزار. در ماشین قسمت شاگرد خیلی مشکلی نداره با یه تومن ردیف میشه گلگیر یکم هزینه رو میبره بالا

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
چجوری دقیقا؟

از همونجایی ‌که لاستیک معلومه دست کنی زیرش با یه چیزی یواش یواش بزنی تا بیاد بالا بدنه شاید خودتم بتونی درستش کنی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

به هیچ عنوان دست به در نزار که بخوای با دست صافش کنی

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
اگه میشه یه عکس واضح تر بزار. در ماشین قسمت شاگرد خیلی مشکلی نداره با یه تومن ردیف میشه گلگیر یکم هز ...

اوستا بقیش با شما من دیگه نمیدونم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اوستا بقیش با شما من دیگه نمیدونم

دوست عزیز رو تجربه میگم خیر و بلا قبلا سرم اومده