2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عذابش برا شماس

فقط نفهمیدم تو ک زود باردار میشی ینی چی؟

اگ باردار میشی پس چرا آی وی اف

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عذابش برا شماسفقط نفهمیدم تو ک زود باردار میشی ینی چی؟اگ باردار میشی پس چرا آی وی اف

تخمک هام کیفیت ندارن و بچم کمتر از ده هفته خود به خود سقط میشه مشکلات دی ان ای و... 

چ مشکلی دارین ک دکترت ای وی اف پیشنهاد کرده؟؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

چندتا سقط داشتی؟؟؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

عذابش برا شماسفقط نفهمیدم تو ک زود باردار میشی ینی چی؟اگ باردار میشی پس چرا آی وی اف

تخمک هام کیفیت ندارن و بچم کمتر از ده هفته خود به خود سقط میشه مشکلات دی ان ای و... 

امیدوارم ناراحت نشی از حرفم ولی بنظرم حق با شوهرته،چون نازایی ک نداری ای وی اف پیشنهاد داده،خودت باردار میشی،باید با دارو کیفیت تخمکتو ببرن بالا،انشالله موفق بشی و زودی دامنت سبز بشه

خب پس راهی جز آی وی اف نداری 

چرا شوهرت مخالفت کرد 

دلیلش چیه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.