2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3917 بازدید | 321 پست
اگر اکس یه دختر دقیقا استوری دختره رو بزاره فازش چیه؟دیشب از جاده و پشت فرمون گذاشتم ک کاش زودتر برف ...

دنبال ارضای روح وذهنش هست یعنی نیازمند اون حس قبلی هست که از شما دریافت کرده و یا پشیمونه اما از بازگشت و جواب شما میترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات اجنه رومیبینم راهکاری هس نبینمشون؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جدی پولتو قرض بدی بهم فراموشش میکنیا

نه اونوقت دیگ دردم دوبرابر میشه😂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
خدایی راست میگی ؟ چه شکلین؟

اشکال مختلف

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
از نظر ژنتیکی بله همه ما ژن های یکسان داریم که ترکیب شده اند که نشون دهنده اینکه خیلی قبل تر تنها یک ...

نمیتوان گفت ادم وحوا وجود داشته یانه؟؟؟پس قران این وسط چی میشه که درمورد ادم وحوا توقران اومده عزیزم شمابجای کتا ب های علمی تخیلی کاش قران مطالعه میکردی سوره بقره درمورد ادم حوا گفته سوره اعراف درمورد بیرون کردن ادم وحوا وچندتا سوره دیگه ....معلومات وشبحات غلط به بقیه ندین دینی میمونه گردن شما

منطقه ۵۱ و مثلث برمودا توضیح بدید🌷

منطقه ۵۱ یک منطقه برای انجام ازمایشات نظامی ، پزشکی و برخی ازمایشات غیرانسانی هست و دیگر موارد تنها شایعه هستن.

برمودا در تاپیک قبلی کاملا بررسی شده لطفا به تاپیک قبل مراجعه کنید

در زمان عاشق شدن مغز شما هورمونی خاص ترشح میکنه برای فراموشی علایق قبلی خود باید به چیز جدیدی علاقمن ...

هیچ جوره نمیتونم 

بعد یبار جوری رفتار میکنه انگار هنوزم دوسم داره بعضی وقتام پیاممو میبینه کلا جواب نمیده سرسوزنی براش مهم نیستم

چجوری بزارم پشیمون شه چطور با تله پاتی یکرفم بزارم دلتنگم شه یا پیامم بده ؟

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
خناس میشناسی کیه؟

چطور؟

تو نمیخای فراموشش کنی پس الکی نگو😂

تو تاحالا همزمان از کسی ک هنوز دوسش داری متنفر شدی ؟