2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 317 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله بفرمایید

اگر اکس یه دختر دقیقا استوری دختره رو بزاره فازش چیه؟

دیشب از جاده و پشت فرمون گذاشتم ک کاش زودتر برف بیاد جاده برفی بشه

صبحش جاده مه الود بود، حالت برفی

از جاده پشت فرمون فیلم گرفته گذاشته🫤

×هیچ واکنشی نشون ندادم

باز دوباره فردا شبش هم یه همچین چیزی گذاشت

الان دیدم برای بار سوم  با ی همچین موضوع اما خیلی ضایع و بی محتوا باز استوری گذاشته

** فازش چیه؟

😘Thanks GOD 
فقط بگو چطور یه حیونو فراموش کنیم ؟

در زمان عاشق شدن مغز شما هورمونی خاص ترشح میکنه برای فراموشی علایق قبلی خود باید به چیز جدیدی علاقمند بشید مثلا کار ، درس ، موسیقی و...

آیا میشه در زمان سفر گردآیا واقعا انسان هایی با انرژی خاص وجود دارند که مثلا بتونن گذشته رو ببینند و ...

سفر در زمان رد شده

بله دیدن گذشته افراد یا یک مکان وجود داره اما ن با سفر در زمان بلکه با خواندن خاطرات انها ، خاطرات انسان ها ، گیاهان و...در تمام سلول های مغزی و بدن انها ثبت میشه(گفته میشه یک بخش از DNA مسئول ثبت هست اما هنوز اثبات نشده) و با ارتباط گرفتن با انها میتوان خاطرات و گذشته رو دید

کارما ، تناسخ ، بهشت و جهنم واقعا وجود داره؟

بله کارما همان قانون عمل و عکس العمل هست

خیر تناسخ یک تله برای فرار از واقعیت مرگ هست

بله اما ن به تعبیری که جاافتاده بلکه هرکس بعد از مرگ اگر خوب بوده باشه احساسی درونی اون سرشار از ارامشه و اگر بد سرشار از عذاب وجدان

آیا میشه از دانشی که داری به منم یاد بدی؟منم یه مدته درگیر این موضوع هستم اما منبع معتبری پیدا نکردم ...

لطفا درخواست دوستی بدید منابع کتاب هامو اگر اسمشونو پیدا کنم بهتون معرفی میکنم

خب همه آدما بچه آدم و حوا هستنینی همه ما خواهر و برادریم؟جوابشو میدونمهمینطوری خواستم بپرسم😆

از نظر ژنتیکی بله همه ما ژن های یکسان داریم که ترکیب شده اند که نشون دهنده اینکه خیلی قبل تر تنها یک جفت وجود داشتن و یا چندجفت که در حال حاظر ژن های انها بخاطر امیزش ترکیب شده و نمیتوان قطعی گفت ادم و حوا وجود داشته یا خیر

انرژی سنگها حقیقت داره یعنی میتونه مشکلات روحی وجسمی رو درمان کنه؟

بله حقیقت داره اما نمیشه اسمشو گذاشت انرژی درواقع این سنگ ها خاصیت دارویی دارند و با تماس با بدن و پوست برخی مواد از راه پوست جذب شده و روی سیستم بدن ما تاثیر میزارن