2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 317 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم سوم وجود داره؟چجور بازش کنیم؟ایا میتونیم با یه پری دوست باشیم؟یا احضارش کنیم؟

هی هی هیییی دختر نرو دنبالش ک تباه میشی رز من ب تو نصیحت من فقط داشتم کامنتارو میخوندم با دیدن این

کامنتتون باور کن ترسیدم

این ک مث اب خوردنه ی پول قرض میدی ب من بعد من پولتو نمیدم اون فراموش میکنی همش فکر پولتی ک من نیمدمش ...

😂😂😂 واقعا خیلی دلم شکسته دلم میخاد یه دعایی باشه بشه عشق یطرفه رو فراموش کرد 

خاک تو سرش کنن اشغالو 

😐😐اصن بیا دنبالم بریم قبرستون

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
چرا مگه چی میشع؟

اول از همه چشم سوم بله وجود داره و خدا اون رو جزو محرمات قرار داده و جزو گناهای سنگین بحساب میاد 

باز کردن چشم سوم یعنی سدی ک بین تو و اجنه و شیاطین هست بل کل ازبین میره و تحتما جنون گرفتنت ۹۰ درصده از دست دادن ارامش ۱۰۰/۱۰۰هست اینو با چشم دیدم ک میگم دونفر از اطرافیانم اینکارو کردن اولی خودکشی کرد و دومی روانی شد بستریش کردن یکی رو هم برام تعریف کردن ک بل کل از ادم و عالم جدا شده تنها داره زندگی میکنه

یعنی مثلا چی میشه خبببب چه اتفاقی برات میوفته که اینطوری میشی

یه سرچی تو یوتیوب همه چی دستت میاد من باید برم وگرنه واست تعریف میکردم یکی از نمونه ها یکی از خانمای نی نی سایت اینکارو کرد ک تهش ناپدید شد معلوم نیست چ بلایی سرش اومده شماهم پیگیرش نباش