2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم زن خوشبخت تره

489 بازدید | 39 پست

مورد اول 

شوهری که مدام براتون لباس گرون قیمت میخره عطر و ادکلن گرون قیمت 

وقتی میری سفر ماشین رو پر می‌کنه از خرید

جشن تولد های آنچنانی میگیره مدام رستوران و غذای بیرون

وسایل خونه رو هر سری که اراده کنید از صفر تا صد عوض می‌کنه بچه دار بشین طلا مسخره گوسفند قربون می‌کنه و خلاصه ظاهر زندگی اعیانی براتون فراهم می‌کنه.

مورد دوم 

مردی که هیچ کدوم از این کارها رو نمیکنه 

نهایتا ی مسافرت ببره اونم خرید نمیکنه براتون ولی عوضش ی خونه و ماشین صفر میزنه به نامتون.

کدوم زن خوشبختره به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی همه را جمع کرده با هم داده به خانمه😁

من اولی را بهتر دوست داشتم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اولی من مال دنیا برام مهم نیس

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بر اساس اینا نمیشه گفت😐شخصیت چی میشه پس؟مگه همه چی بحث مالیه

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

ببین خونه و ماشین ملاک نیست زن اگر زرنگ باشه از زندگی اول در حالی که حالش خیلی بهتره میتونه ده برابر اون ماشین و خونه رو برای خودش پس انداز کنه ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دوتاش خوشبختن😂

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش