2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم زن خوشبخت تره

480 بازدید | 38 پست

مورد اول 

شوهری که مدام براتون لباس گرون قیمت میخره عطر و ادکلن گرون قیمت 

وقتی میری سفر ماشین رو پر می‌کنه از خرید

جشن تولد های آنچنانی میگیره مدام رستوران و غذای بیرون

وسایل خونه رو هر سری که اراده کنید از صفر تا صد عوض می‌کنه بچه دار بشین طلا مسخره گوسفند قربون می‌کنه و خلاصه ظاهر زندگی اعیانی براتون فراهم می‌کنه.

مورد دوم 

مردی که هیچ کدوم از این کارها رو نمیکنه 

نهایتا ی مسافرت ببره اونم خرید نمیکنه براتون ولی عوضش ی خونه و ماشین صفر میزنه به نامتون.

کدوم زن خوشبختره به نظرتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دومی همه را جمع کرده با هم داده به خانمه😁

من اولی را بهتر دوست داشتم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اولی من مال دنیا برام مهم نیس

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بر اساس اینا نمیشه گفت😐شخصیت چی میشه پس؟مگه همه چی بحث مالیه

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

ببین خونه و ماشین ملاک نیست زن اگر زرنگ باشه از زندگی اول در حالی که حالش خیلی بهتره میتونه ده برابر اون ماشین و خونه رو برای خودش پس انداز کنه ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دوتاش خوشبختن😂

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش