2777
2789
عنوان

داداشم معلم دخترا شده رفتن اداره بهش اعتراض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترای دبیرستانی الان دبیرای زن رو هم به گریه میندازن چه برسه به ایناا که تو اوج بالاپایین های هورمو ...

تو کلاس ما دبیر قرآن داشت درس میداد بحث پیش اومد یکی از بچه ها کتابو پاره کرد ، خانم گریه کرد رفت استعفا داد 

نازنین خانم هستم :)))

حساس نیست میگه ۲۳ سالشه معلومه پسره چون سنش کمه و تاحالا انقد دختر دور ورش نبوده سخته

میگه دانش آموزا راجع به استادای دیگه حرف میزنن ایشون ناراحت میشه 

به نظر من که همچین ادمی حساسه

آخه برای جلب توجه هم نیست چون دخترا اصلا باهاش مهربون نیستن

من خودم‌ دانش اموزم 

برادر شما ون جدی هستن، بچه ها یکم نسبت بهش گارد گرفتن 

به داداشت بگو رو استرسش کار کنه و راحت باشه سخت نگیره 

واقعا تو این کار اعتماد به نفس حرف اول رو میزنه

در حد اینکه بشینن گریه کنن؟

😂عزیزم باور کردی بخاطر اون گریه کرده ؟ مشخصه دخترا اذیتش میکنن تو کلاس ، حتما از تدریسش پیش مدیر گلایه کردن ، یا بهش تیکه انداختن به درسش بی اهمیتی کردن حاضر جوابی ووو...

نازنین خانم هستم :)))

😂عزیزم باور کردی بخاطر اون گریه کرده ؟ مشخصه دخترا اذیتش میکنن تو کلاس ، حتما از تدریسش پیش مدیر گل ...

همه اینا هست هرروز هرروز میرن به اداره و مدیر اعتراض میکنن و سرکلاس سوال پیچ میکنن و خیلی بی احترامی میکنن 

😂عزیزم باور کردی بخاطر اون گریه کرده ؟ مشخصه دخترا اذیتش میکنن تو کلاس ، حتما از تدریسش پیش مدیر گل ...

منم واسه همون گفتم هم رو اعتماد به نفسش کار کنه هم اینکه توی اینجور مسائل زیاد به خودش سخت نگیره