2777
2789
عنوان

بچه های دانشگاه

46 بازدید | 11 پست

ترم اولی هستیم

ولی خیلی مسخره بازی در میارن و حرف میزنن

من از آدمای لوده بدم میاددددددد

چراااااا خدااااا گیر اینا افتادم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا میری جلوتر میبینی چه اشغالایی هستن حسود و دروغگو و عوضی باهاشون صمیمی نشو و وارد حاشیه نشو

یعنی الان همههه عوضی و... هستن؟

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
بخدا پشمام میریزه هر دفعه یه حرکتی ازشون میبینم

چی مثلاً ؟

الان اومده خیانتش رو نمایی می‌کنه

یا دعوا میکنن مثل بچه ها

کی دیگهخاک بر سرا

یه سری از بچه های ما واقعا بعد یکسال درست شدن 

بعضیا هم نه خوب البته بعضیا جلوی دوستاشون از این حرکتا میزنن فقط🥴منم دیدم 😂

البته بحث بین بچه ها نرماله 

🤍🩶🖤
یعنی الان همههه عوضی و... هستن؟

اره اکثرشون 

من پرستاری دولتی بودم فقط یه دوست خوب دختر پیدا کردم 

بقیه همشون عوضی 

همه دنبال نمره و جزوه 

دختره دنبال پسره که بگیرتش و به خاطرش دوستشو میفروخت و پسره دنبال دختره برای خوشگذرونی و شرط بندی 

دیگه خودت حساب کن 

چی مثلاً ؟الان اومده خیانتش رو نمایی می‌کنهیا دعوا میکنن مثل بچه ها

ترم پیش یکی از بچه ها چون میانترمش رو از ۶ نمره ۵ شد گریه کرد

عین بچه ها با همه دعوا میکنن 

پاچهههه خواری رو هم که نگم