2777
2789

مبلامون چند ساله داریم ، خراب شده ، بهش گفتم بابا مبلارو عوص کنیم یدونه در حد ۲۰تومن بخریم،گفت برا چیمونه؟ گفتم بلخره دختر بزرگ ( خودمو گفتم ) تو تونه هست ، اومدو یکی در خونه رو زد اومد تو ، اونوقت چی کنیم ( منطورم خواستگار بود ) 

یهو گفت هرکی بیاد قلم پاشو میشکنم 😅😁

چند بار تا الان پیش اومده اینطوری 

به شوخی چند باراز ازدواجم گفتم، گفت از این حرفت نزن ناراحت میشما😑😂 

یه بار از سرکار برگشت خسته و کوفته و ناراحت ، یهو بدون هیچ مقدمه ای گقت تو نمیخواد شوهر کنی همون بمون پیش خودم ، گفتم چرا بابا ، گفت آدما خیلیییی بد شدن بسپارمت دست کی 😁

پدرم قبلا معتقد بود دختر قبل ۲۵سالگی باید ازدواج کنه ، میگفت دختر نباید زیاد مجرد بمونه ، بعد من میگفتم نه من هی جوگیر میشدم میگفتم من میخوام تا اخر عمرم مجرد بمونم ، اونم میگفت نههههههه نمیشه 

البته الان که۲۱سالمه ، قصد ازدواج ندارم ولی بلخره تا ۳، ۴سال بعد که دارم ، خواستگام دارم منتها سنتین😑😅

تاحالا هیچ خواستگاری پاشو نزاشته خونمون

بنظرتون چرا اینطوری شده 

نکنه واقعا نزاره ازدواج کنم 😅😂

بابای منم‌دوست نداشت

با شوهرمم مخالف بود بد از بدتر شد

تازه دارن یکم خوب میشن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

برا اینکه خسیسه دلیلش همینه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی خسیسه؟

یعنی نمیخواد خرج کنه و جهیزیه بگیره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خسیس نیست😔 دستش تنگه

خجالت نمیکشن که هر حرفیو میزنن 

نیستن تو این مملکت 

اتفاقا قدر پدرتو بدون حتی اگه از رو نداری هم بگه نمیزارم ازدواج کنی بدون که دوستت داره حالا اگه میگفت ندارم خرجتو بدم شوهر کن خوب بود؟

خجالت نمیکشن که هر حرفیو میزنن نیستن تو این مملکت اتفاقا قدر پدرتو بدون حتی اگه از رو نداری هم بگه ن ...

پدر من تا الان بیشتر از توانش برامون زحمت کشیده 

بعضی حرفا ادمو میسوزونه

عزیزم درسته خسیس نیست دستشون تنگه خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه این فقط مشکل شما نیست ایشالا مشکلات ح ...

بخدا بعصیا یه حرفایی میزنن که ادمو از پشت گوشی هم میسوزونه

برا اینکه خسیسه دلیلش همینه

عزیزم ربطی به خساست نداره

سر مسائل مالی هم تو خونه همه بحث هست یکی معتقده خرج های ضروری مهمه یکی دیگه دوست داره زود به زود وسایل رو عوض کنه

بعدم پدرا همشون همینطورن من ندیدم هیچ پدری دوست داشته باشه دخترش ازدواج کنه مثل مادرها که سر زن گرفتن برای پسرشون حساسن حق هم دارن با سختی بچه بزرگ نکردن خدا نکرده بدنش دست یه گرگ وضعیت جامعه هم مشخصه بعضی پسرای زیر ابرو برداشته کی مرد زندگی میشن آخه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷