هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2025 عنوان حقوق پرستارا الان چقدره 1150 بازدید | 120 پست کسی میدونه سوپروایز با ۲۵ سابقه او بیمارستان دولتی چقدر میگیرع ؟و پزشک عمومی رو هم بگیدالبته مطب ندارع و فقط بیمارستان کار میکنهلطفا تز الکی ندین دیروز | 21:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1493 سوپروایزر بین ۲۵ تا ۳۰ نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2940 اگر شهرستان باش حدود ۲۰اگر تهران باشه بالاتر از 22 |که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂 "پاییز🍁"
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2025 سوپروایزر بین ۲۵ تا ۳۰ از کجا میگی ؟ منبعت موثقه ؟
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10645 13 تومن پرستار پزشک عمومی رو نمیدونم ولی انچنان نیست اگه پول میخوای فقط دارو یا دندون
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12310 یکی از فامیلا پرستار بخش اطفال هست دولتی ماهی ۱۵ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2025 اگر شهرستان باش حدود ۲۰اگر تهران باشه بالاتر از 22 کدومشون ؟ پرستار یا ؟
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2940 کدومشون ؟ پرستار یا ؟ سوپروایزر |که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂 "پاییز🍁"
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1493 از کجا میگی ؟ منبعت موثقه ؟ با توجه به حقوق همسرم میگم ، سابقه کاریش بیشتره حدود زدم ، منبع موثقی ندارم ! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
هلن۱۳۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2025 یکی از فامیلا پرستار بخش اطفال هست دولتی ماهی ۱۵ سابقش چقدرع ؟من سوپروایزر رو میخوام