2777
2789
عنوان

از بس هوا سرد است تهران تعطیل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 31 پست

اینجا رشت

عجب برفی باریده، و وحشتناک سرده، یخ زدیم بخدا!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

ما پکیج داریم، هوای خونه مون خوبه

البته من لباس گرم میپوشم

اینکه خونه رو اینقدر گرم نگه داری که بعدش لباس تابستونی بپوشی توی خونه حق الناسه به نظرم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پکیج

الان بغلش کردم 🫂

رابطه احساسی با پکیج دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مشکل اینه خونه اصلا گرم نمیشه از هر طرف سوز میاد باد سرد میاد

باید خونه رو عایق بندی کنید، از نوار درز گیر استفاده کنید، یا پنجره رو دو جداره کنید

ما اتاق خوابمون پنجره ش دو جداره هم هست از زیر پنجره باد میاد، به شوهرم گفتم پشت پنجره پلاستیک بچسبونه، کله مون یخ میزنه به خدا

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

آخ چقدر دلم میخواد الان رشت باشمخوش بحالتون😍

جاتون سبز خواهر، جاتون سبز!♥️♥️♥️♥️♥️

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.