دوستان من قرص اوژانسی خوردم بعد ۷ روز الان پریود شدم ولی ازم لخته میاد وخون عادی قرمز نامزد دارم هنوز بکارت دارم ولی میگن خونریزی ب معنای عدم بارداری نیست چیکار باید بکنم؟من حتی چیزی رو بدنم نریخت خواهشا کمک کنید سنم کمه روم نمیشه از خانوادم بپرسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باکره ای حتی چیزی روت هم ریخته نشده بعد چطور احتمال بارداری میدی
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
خواهر انقد ترسیدم فقط میخاستم باردار نشم بعد از ۷ روز پریود شدم امروز ک خیلیم لخته ازم میاد
دورژانسی بخوری بعد ی هفته پریود میشی عادیه ولی نخپر دیگه سال بیشتر از ی بار بیشتر توصیه نمیشه. مراقب باشه الانم قرصارو زیاد قوی نمیسازن که مردم بچه بیارن