2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاید توروخدا

160 بازدید | 13 پست

واسه درس روان شناسی باید مقاله بنویسم

و استاد گفته چند تا مقاله باید بخونید و در نهایت ترکیب اینارو بنویسید😐😐😐من بلد نیستم ینی چطوری

اخه خلاصه مقاله چطور بنویسم😭😭😭😭😭

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شارمین😍😂خب چکیده اش رو بلد نیسم در بیارم😭😭

سلام🤩😂

تو هر مقاله اولش یا آخرش چکیده اشو کامل نوشته... نیازی نیست تو بنویسی...از اونجا بردار با هم ترکیب کن بنویس.

اگرم ننوشته بود از هوش مصنوعی چت جی پی تی کمک بگیر مقاله رو بهش بده بگو واسم خلاصه اش کن، خلاصه اشو بهت تحویل میده.

:)
سلام🤩😂تو هر مقاله اولش یا آخرش چکیده اشو کامل نوشته... نیازی نیست تو بنویسی...از اونجا بردار با هم ...

اها ینی چکیده همخ مقاله هارو بذارم جفت هم بنویسم؟ همش یه چیزو میگه بعد

و اینکه وقتی یه مقاله تموم شد بنویسم چی که مشخص باشه‌؟

هوش مصنوعی. مقاله تو کپی پیس کن بگو خلاصه بدهگوگل کن chat gpt

چکیده مقاله ها اولشون نوشته

منظور استاد ینی اینکه من بیام این چکیده های مختلف رو جفت هم قرار بدم بنویسم؟ اگه اره همش میشه یه پیز که

اها ینی چکیده همخ مقاله هارو بذارم جفت هم بنویسم؟ همش یه چیزو میگه بعدو اینکه وقتی یه مقاله تموم شد ...

یه چیز نمیگه ازش بخواه متفاوت باشه با بقیه

همه مقاله هاتو بده چت جی بی تی بهش بگو از هر کدوم یه خلاصه دربیاره و در نهایت ازش بخواه نتیجه گیری هم بکنه... کارت راحت راه میوفته... من خودم واسه تحقیقو ارائه هام از این روش استفاده میکنم

متوجه منظورت نشدم از اینکه گفتی:

"اینکه وقتی یه مقاله تموم شد بنویسم چی که مشخص باشه‌؟"

یعنی منظورت نتیجه گیریه؟

یه چیز نمیگه ازش بخواه متفاوت باشه با بقیههمه مقاله هاتو بده چت جی بی تی بهش بگو از هر کدوم یه خلاصه ...

ن مثلا مقاله درباره دوستی هست بلفرض

خب من نظرم این بود مقاله های مختلف بخونم هر جا جدید بود اضاف کنم اما طبق چیزی که از اینجا فهمیدم اینه که چکیده ها یا خلاصه هارو کنار هم بزارم

چون مقاله ها همش درباره ی چیز هست

ینی یکیش تموم شد بنویسم منبع فلان چیز بعد برم بعدی؟

ن مثلا مقاله درباره دوستی هست بلفرضخب من نظرم این بود مقاله های مختلف بخونم هر جا جدید بود اضاف کنم ...

اره چکیده ها رو بزار کنار هم.. اونجوری هم که بخوای اضافه کنی که تکراری نباشه خوبه ولی فکر کنم وقت گیره بازم خودت میدونی.. اره منبعو مشخص کن برو بعدی