2777
2789
عنوان

رفتم عروسی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 41 پست
به همسرت بگو عزیزم من از نظر عقلی اونقدر کامل و عاقل هستم که بدونم کجا باید چطور بپوشم و رفتار کنمنی ...

نمی‌فهمه خواهرم همش میگ تو نمیدونی مردا چطورن....حالا واقعا دوست ندارم دیگ برم عروسی اگ میگید برو بدتر نشه خب من نمیخوام دیگ لباس مجلسی بپوشم با کت شلوار میرم باز دو تا میگن چرا مثلا لباس نپوشیدی خب چی بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بهم گیر میده مثلا پیام داد نرقص ک مختلط....گیر رو پوشش کلا ببین ی چیزی ازش متوجه شدم نباید شاد ...

اون ک نیست تو برو برقص

من قدیمها ک حال و حوصله داشتم دو دست لباس می‌بردم  یکی جلو چش آقا یکی یواشی واس مجلس

نمی‌فهمه خواهرم همش میگ تو نمیدونی مردا چطورن....حالا واقعا دوست ندارم دیگ برم عروسی اگ میگید برو بد ...

لباس پوشیده مجلسی بخر

کت و شلوار شیک هست بخر با کفش و کیف ست 

خرج بذار رو دستش تا گیر نده الکی

اگر هم خیلی اعصاب خردی داره واقعا نرو،شاید متوجه رفتارش بشه

نهایتا بعدا به میزبان میگی مریض بودم نتونستم بیام و عذر میخوای

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خواهر اینقدر غر میزنی و برچسب بد میزنه ک آره تو آدم راحتی هستی تو فلانی خب بهم برمیخوره

ولش کن بابا مردها همه همینن . یه بار جنگ راه بنداز بگو من با همین شرایط میام عروسی والا نه من میرم نه شما میری 

لباس پوشیده مجلسی بخرکت و شلوار شیک هست بخر با کفش و کیف ست خرج بذار رو دستش تا گیر نده الکیاگر هم خ ...

پول نمیده هیچوقت همیشه خودم خرید میکنم شاغلم خودم درآمد دارم لباس مجلسی هم زیاد دارم کت شلوار هم دارم. ولی دلم میخواد نرم دوست ندارم کسی بفهمه شوهرم چ خرب

ولش کن بابا مردها همه همینن . یه بار جنگ راه بنداز بگو من با همین شرایط میام عروسی والا نه من میرم ن ...

اونم میگه نیا  بقران الان دوست ندارم برم چون دیگ زده شدم از رفتاراش

آه اسی اعصاب منم‌خورد شد از دست شوهرت(ببخشیدا) منم یه داداش دارم مثل شوهرشما ، میگه اصلا نباید شال برداری از سرت موقع فیلم برداری هم برو خیلی عقب تا نیفتی تو‌فیلمشون ،

اما برعکس اون نامزدم اصلا گیر نمیده اصلأ کاری ندارن خدارو شکر برم خونه خودم راحت بشم

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
پول نمیده هیچوقت همیشه خودم خرید میکنم شاغلم خودم درآمد دارم لباس مجلسی هم زیاد دارم کت شلوار هم دار ...

پس همون کت شلوار بپوش

اخلاقش همینه نمیتونی عوضش کنی

ولی اعصابت واسه یه مجلس خراب نکن

آدم عروسی میره دلش باز بشه نه اعصابش خراب بشه

هرچی گفت بگو باشه حواسم هست،کشش نده

اون که تو زنونه نیست

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

موقع انتخاب همسر  این خصوصیات عجیب و غریب و رد فلگ های واضح  رو ندیده نباید گرفت  بعدش دیگه کاریش نمیشه کرد 

شمام زیر بار حرف زور میری والی میبینی که به مادرش جرات نداره حرف بزنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟