دیشب عروسی دختر خاله همسرم دعوت بودیم من شومیز دامن مجلسی پوشیدم با ساپورت ...تا رفتم تالار دخترم ک چسبیده بود بهم هیچچچ بعد شوهرم پیام داد اگه قاطیه لطفا نرقص خیلی بهم برخورد قاطی نبود فقط دو سه تا پسر ۱۸ ساله اومده بودن داخل خلاصه نرقصیدم اصلا شالمم تو سرم بود ...حالا امروز سر مسأله ای دعوا کردیم پس فردا عروسی پسر داییش میخوام عروسی نرم بچها هر وقت میرم تلخش میکنه لباست فلان بود نمیدونم موهات فلان شد بدم میاد واقعا عروسی برم دیگ بنظرتون چ کنم..... یهویی هم بخوام تغییر کنم زشت خب نمیگن چیشد مثلا برا عقد پسر داییش من لباس مجلسی پوشیدم آرایشگاه رفتم رقصیدم حتی با خود شوهرم .....الان عوض بشم نمیگن چیشده بنظرتون چ کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آه اسی اعصاب منمخورد شد از دست شوهرت(ببخشیدا) منم یه داداش دارم مثل شوهرشما ، میگه اصلا نباید شال برداری از سرت موقع فیلم برداری هم برو خیلی عقب تا نیفتی توفیلمشون ،