2777
2789
عنوان

رفتم عروسی بیاین

800 بازدید | 41 پست

دیشب عروسی دختر خاله همسرم دعوت بودیم من شومیز دامن مجلسی پوشیدم با ساپورت ...تا رفتم تالار دخترم ک چسبیده بود بهم هیچچچ بعد شوهرم پیام داد اگه قاطیه لطفا نرقص خیلی بهم برخورد قاطی نبود فقط دو سه تا پسر ۱۸ ساله اومده بودن داخل خلاصه نرقصیدم اصلا شالمم تو سرم بود ...حالا امروز سر مسأله ای دعوا کردیم پس فردا عروسی پسر داییش میخوام عروسی نرم بچها هر وقت میرم تلخش میکنه لباست فلان بود نمیدونم موهات فلان شد بدم میاد واقعا عروسی برم دیگ بنظرتون چ کنم..... یهویی هم بخوام تغییر کنم زشت خب نمیگن چیشد مثلا برا عقد پسر داییش من لباس مجلسی پوشیدم آرایشگاه رفتم رقصیدم حتی با خود شوهرم .....الان عوض بشم نمیگن چیشده بنظرتون چ کنم 

واقعا اینجوری باشه از اول مجلس تا آخرش همش با استرس و اعصاب خوردی میگذره 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب به نظرم حرف بدی نزده

گفته اگر مختلط هست نرقص

چرا ناراحت شدی؟مگه اخلاق شوهرت دستت نیست؟

بعد عروسی بعد شاید مختلط نباشه ؛راحت‌تر باشی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب به نظرم حرف بدی نزدهگفته اگر مختلط هست نرقصچرا ناراحت شدی؟مگه اخلاق شوهرت دستت نیست؟بعد عروسی بعد ...

نه اونم مختلط چون تو عقدش چند تا پسر اومدن داخل رقصیدن یکیش خود شوهرم بود ....خب ناراحتم ک من لباسم پوشیده بود حتی آستین بلند بود خب حق نداشتم ناراحت بشم😥

نری بدتره، میوفتین جفت تون توی دور لجبازی توجیه ش کن که زنونه س دیگه انقدر سختگیری نداره

صد تا لباس داشتم رو هر کدوم ی ایراد میزاشت آخر سر رفتم دامن و شومیز خریدم گفتم این دیگ بخدا مشکلی نداره اه

واقعا اینجوری باشه از اول مجلس تا آخرش همش با استرس و اعصاب خوردی میگذره

همش همین بخدا من لباس بد نمیپوشم یعنی موندم چرا فقط بمن گیر میده میگم عزیزم تو مادرت رو ببین میگ اون بمن چ واااا اگ غیرت داری پس برا مادرتم داشته باش دیگ

نه اونم مختلط چون تو عقدش چند تا پسر اومدن داخل رقصیدن یکیش خود شوهرم بود ....خب ناراحتم ک من لباسم ...

به همسرت بگو عزیزم من از نظر عقلی اونقدر کامل و عاقل هستم که بدونم کجا باید چطور بپوشم و رفتار کنم

نیاز نیست مدام تذکر بدی،مگه منو نمیشناسی؟!مطمئن باش خودم میدونم چطور بگردم و بپوشم 

دعوا هم نکن

عروسی بعدی رو هم برو بهت خوش بگذره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
مگ عروسی دختر خاله رفتی چیزی شد؟؟؟؟؟شما ک دعواتون بعد چند روز سر ی چی دیگ بود چ ربطی داشت ب هم

بابا بهم گیر میده مثلا پیام داد نرقص ک مختلط....گیر رو پوشش کلا ببین ی چیزی ازش متوجه شدم نباید شاد باشم تبدیلش می‌کنه به عزا ولی وقتی ناراحتم اینقدر خوب میشه انگار خوشش میاد منو تو غم ببینه.....الان دیگ واقعا دلم نمی‌خواد برم عروسی اگرم برم حتما با مانتو شلوار میرم. فقط اگر کسی گفت چرا لباس نپوشیدی چی بگم خب بگم شوهرم زهر میکنه برام