2777
2789
عنوان

رفتم عروسی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 41 پست
اونم میگه نیا بقران الان دوست ندارم برم چون دیگ زده شدم از رفتاراش

تسی بنظرمنم نرو باهاش سرسنگین باش و اگه شوهرت رفت توهم بگو منم تنهام پس میرم خونه بابام، نمون خونه تنها

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
موقع انتخاب همسر این خصوصیات عجیب و غریب و رد فلگ های واضح رو ندیده نباید گرفت بعدش دیگه کاریش نم ...

والا من خودم خانوادم خیلی مذهبیون من یعنی فرار کردم ازشون اومدم زن این شدم ک خانواده ش اپن مایند بودن اما شانس من این آقا کپ خانواده خودم در اومده   بهش هم میگم چرا پس ب مامانت گیر نمیدی مگ اون بمن چ خودش شوهر داره 😬😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسی بنظرمنم نرو باهاش سرسنگین باش و اگه شوهرت رفت توهم بگو منم تنهام پس میرم خونه بابام، نمون خونه ت ...

آره دلم نمی‌خواد برم کار نداره برم جایی یا چیزی ...واقعا تصمیمم رو گرفتم عروسی نمیرم حوصله بحث و جدل ندارم

آره دلم نمی‌خواد برم کار نداره برم جایی یا چیزی ...واقعا تصمیمم رو گرفتم عروسی نمیرم حوصله بحث و جدل ...

پس نرو تا خودش هم یکم متوجه بشه اگه پرسید چرا نمیای. اینا بگو‌حوصله گیر و دارت رو‌ندارم 

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
ب هر حال می‌فهمه اومدی و از مادرش پرسید

ی بار اتفاقا گیر نزدیک بود بیافتم 

تجربه شد برام لباس لختی پختی میبرم  پوشیده هه همون رنگ 

مثلا آبی بود دامنی بلند آستین دار

من ی آبی کوتاه دکلته میپوشیدم

موقع انتخاب همسر این خصوصیات عجیب و غریب و رد فلگ های واضح رو ندیده نباید گرفت بعدش دیگه کاریش نم ...

اگ نرم اینقدر اخم و تخم می‌کنه بخدا مامانش ی لباس هایی هم میپوشه انگار ۲۰ سالس....ولی در نهایت از مادرش هم تعریف می‌کنه   

والا من خودم خانوادم خیلی مذهبیون من یعنی فرار کردم ازشون اومدم زن این شدم ک خانواده ش اپن مایند بود ...

این خصوصیات  چیزی نبوده که تودوران اشنایی پنهان کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
ی بار اتفاقا گیر نزدیک بود بیافتم تجربه شد برام لباس لختی پختی میبرم پوشیده هه همون رنگ مثلا آبی بو ...

خیلی باحالی ...بابا این زرنگ یهو میبینی خودش میاد بخدا پنج سال زنشم فقط دو بار عروسی داشتن من رفتم ...این پسر داییش میشه سومی

اگ نرم اینقدر اخم و تخم می‌کنه بخدا مامانش ی لباس هایی هم میپوشه انگار ۲۰ سالس....ولی در نهایت از ما ...

دیگه بسازین باهم کاریش نمیتونی بکنی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
همش همین بخدا من لباس بد نمیپوشم یعنی موندم چرا فقط بمن گیر میده میگم عزیزم تو مادرت رو ببین میگ اون ...

من روم غیرت داشته باشه اصلأ ناراحت نمیشم.دلم غنج می‌ره.

اینکه هول نیست و چشمش هنوز بهم باشه لذت میبرم تا تنفر

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس