2777
2789

آزمایش خون غربالگری اول انجام دادم متاسفانه جوابش اومده ریسک سندروم

سنم ۲۷ن ازدواجم فامیلی ن تو فامیل داریم 

دکتر برام پیشنهاد آمینو داده سلفری چون درصدش کمتر آمینو صدرصد مطمعن تره

کیا مثل من بودن

خیلی نگرانم

کی باید انجام بدم چند هفته انجام دادید😥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ریسک سندرم داون بالا بود سل فری دادم مشکلی نبود.

نگران نباش، بهت قول میدم مشکلی نیست، من زیاااد تو اطرافیان دیدم ریسک رو بالا میزنه ولی مشکلی نیست.

به نظرم سل فری بده، به حرف دکتر گوش نده🤭

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
حتما انجام بده بچه ی ناقص بدنیا نیاد خیلی بهتره در مورد اینکه کی انجام شه هم با دکتر مشورت کن نه نی ...

گفت هفته۱۵,

من در مورد اونایی ک انجام دادن میگم کی بوده زمانش

عدد   ا ن تی   ت ۱ و ۳۰ درسته ینی زیر ۲ ... نمیدونم چرا سلفری ننوشت  واست معمولا ا ن تی ۲و نیم ۳ به بالا   میفرستن  آمینو... با دکتر ژنتیک صحبت کن و سونو و آزمایشت و نشون بده 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
عدد ا ن تی ت ۱ و ۳۰ درسته ینی زیر ۲ ... نمیدونم چرا سلفری ننوشت واست معمولا ا ن تی ۲و نیم ۳ به ...

چون گفت ک وقتی سنت کمه ازدواجت فامیلی نیست چرا باید آزمایش خون سندروم بزنه حدشم متوسط نیس ولی باید آمینو بدی صدرصد مطمعن بشی 

منم ریسک سندرم داون بالا بود سل فری دادم مشکلی نبود.نگران نباش، بهت قول میدم مشکلی نیست، من زیاااد ت ...

تو سونو غربالگری ریسک داشتید یا آزمایش خون

آخه میگ سلفری۹۸درصد درست

ی وقت اگ انومالی مشکل برخورد باز نرم آمینو😔