13marilyn مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 عنوان خانمایی ک تو بارداری رابطه براشون ممنوع بوده یه لحظه میاین | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست ببخشید من روم نشد از دکتر بپرسم دکتر تاکید کرد که نزدیکی ممنوع ، یعنی غیر از انجام دخول ، ارضا شدن هم ممنوعه؟مشکلم پایین بودن جفت هست و اینک تو سونو داخل سرویکسم خون دیده شدخودم هم ۱۴ هفتمیعنی تا اخر بارداری ممنوعه؟ دیروز | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 2212 ببخشید میشه راهنمایی کنین چقد راه رفتن اشکال نداره؟بعد کارای خونه چی؟ یا نشستن وپا شدن؟ اصلاازشوینده نبایداستفاده کنی لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 گلم من بارداری پرخطر داشتم زایمان زودرس کردم بچمو از دست دادم ۸ سال دارم حسرت میکشمهرچی دکترت میگه گ ... وای میشه بگی چطور شد؟مشکلتون چی بود بارداری پر خطر؟ زایمان زودرس چرا؟من تجربه اولمه و خیلی بیاحتیاطی داشتم سر جابجایی وسیله وپله و راه رفتن زیاد
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 اصلاازشوینده نبایداستفاده کنی شما هم جفتتون پایین بود؟
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 18273 اها باشه عزیزم ممنونفقط برام شفاف نبود ممنوعش تا چه حد یعنی ارضا نشی تحریک نشی که دل درد بشی یا رحمت دچار انقباضات بشه دخول هم نداشته باشی استراحت زیاد
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 اصلاازشوینده نبایداستفاده کنی بعد کارای دگ چی غذا درست کردن و کلا خم راست شدن؟ و جمع جور کردنو جاروبرقی اینا
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 18273 نه میگن ممنوعه همش همسرت فقط راضی کن باید با هم کنار بیاید دیگ شما احساسی نشو
مینومحرز عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 362 وای میشه بگی چطور شد؟مشکلتون چی بود بارداری پر خطر؟ زایمان زودرس چرا؟من تجربه اولمه و خیلی بیاحتیاط ... زمان بارداری بیشتر مستعد عفونت هستیم. عفونت شدید داشتم همسرم مدام رابطه میخواست. خونریزی دفع لخته باز شدن دهانه رحم زایمان زودرسغمم بعد از چندسال به همون اندازه س
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 یعنی ارضا نشی تحریک نشی که دل درد بشی یا رحمت دچار انقباضات بشه دخول هم نداشته باشی استراحت زیاد اها متوجه شدم پس من اشتباه فک میکردم فقط دخول🤭میشه بگین دگ چ کارای معمول تو خونه خطرناکه؟من خیلی چیزا ندونستم و رعایت نکردم
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 زمان بارداری بیشتر مستعد عفونت هستیم. عفونت شدید داشتم همسرم مدام رابطه میخواست. خونریزی دفع لخته با ... عزیزم حتما خیلی سخته امیدوارم جاش برات دوباره سبز بشه
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 18273 اها متوجه شدم پس من اشتباه فک میکردم فقط دخول🤭میشه بگین دگ چ کارای معمول تو خونه خطرناکه؟من خیلی چی ... عزیزم پله بالا پایین نکن خم نشو چیزی از زمین برداری سنگینی بلند نکن رو پا نایستروی زمین نشین همیشه رو صندلی و مبل بشین اگر لکه بینی داری شیاف استفاده کن
مینومحرز عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 362 عزیزم حتما خیلی سخته امیدوارم جاش برات دوباره سبز بشه حسی که برای بارداری اول داری فقط همون بار اول داری. پس به قدر کافی مراقب باش
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 همسرت فقط راضی کن باید با هم کنار بیاید دیگ شما احساسی نشو اونطوری برا خودم سخت میشه
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 عزیزم پله بالا پایین نکن خم نشو چیزی از زمین برداری سنگینی بلند نکن رو پا نایستروی زمین نشین همیشه ر ... اها باشه عزیزم ممنون از راهنماییتلکه بینی ندارم ولی شیاف دکتر گفت بذار هرروز یکی
13marilyn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 936 حسی که برای بارداری اول داری فقط همون بار اول داری. پس به قدر کافی مراقب باش باشه حتما ممنون عزیزم از راهنمایت