من سه سال کنکور دادم آخر رفتم روانشناسی آزاد حالا بماند این وسطا افسردگی وروح وروان خراب و... تازه یه ترم مرخصی گرفتم پارسال واسه فرهنگیان اونم قبول نشدم مجبور شدم برگردم دانشگاه الان سر کوچکترین مسئله ای مامانم کنکورو میکشه وسط میگه تو هیچ افتخاری برامون نداشتی به ابجیم میگه از این الگو نگیر دیدی که تهش چی شد 🙃💔
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا فکر کردی اوضاع ما که کنکور رتبه و رشته خوب آوردیم چی شد؟ بخدا الان هم همونقدر پیله ان که من با دوران کنکورم فرقی ندارم فکر کردم از لحاظ روانی ولم میکنن ولی سر هر میدن ترم دانشگاه بابام دعوام میکنه نمره هامو بهش نمیگم حوصله جر و بحث ندارم دهن مو سرویس کردن
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن