2777
2789

من سه سال کنکور دادم آخر رفتم روانشناسی آزاد حالا بماند این وسطا افسردگی وروح وروان خراب و... تازه یه ترم مرخصی گرفتم پارسال واسه فرهنگیان اونم قبول نشدم مجبور شدم برگردم دانشگاه الان سر کوچکترین مسئله ای مامانم کنکورو میکشه وسط میگه تو هیچ افتخاری برامون نداشتی به ابجیم میگه از این الگو نگیر دیدی که تهش چی شد 🙃💔

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرت متاسفانه سمی هستمتاسفم عزیزم

من بچه اولم همیشه ازم توقع زیاد بوده خصوصا از لحاظ درسی بهشون حق میدم اما نمیدونم تا کی باید جواب پس بدم

ریدم به کنکور 

حالا من خودم هر روز و هرشب فکرش داره دیوونم میکنه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

مادره دیگه .اینطوری میگه ولی ته دالش یچی دیگس.تو تلاشتو کردیخل نشده دیگه تقصیر تو نیست (:

چرا تقصیر منم هست اما من کاملا خودمو باخته بودم 

مرسی😂

حالا دوباره میخوای کنکور بدی یا نه منم دانشگاه آزادم منتظرم درسم تموم شده دوباره کنکور بدم مثل خودت ترم ۲ام تازه اونموقع ۲۵سالمم میشه دوسالم بشینم بخونم میشم ۲۷برای ورود به دانشگاه