2777
2789
عنوان

ترم دو دانشگاهم مامانم هنوز شکستم تو کنکورو به رخم میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 124 پست
ب مامانت بگو تو مسئول برآورده کردن رویاهاش نیستی

بخاطر من خودشو از عمه هام پایین تر میبینه که دختراشون رشته های نسبتا خوب اوردن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

الان کنار اومدی؟ علاقه داری؟ به روت نمیارن؟

من خودم خیلی علاقه به معلمی و فضای مدرسه داشتم

به خصوص فرهنگیان چون در حین درس خوندن حقوق هم میدادن و اینجوری ذهنمم مشغول نبود از لحاظ مالی 

ولی خوب نشد دیگه چون خودمم زیاد تلاش نکردم حیف

الانم خیلی پشیمونم ولی باز برگردم همین آش و همین کاسه خلاصه دیگه کنار اومدم حقوق درساش یکم سنگینه باید تلاش کنی واقعا به خصوص اگر میخوای وکیل بشی 

خانوادم خیلی حمایتم کردن همه جوره و وقتی دیدن من تلاش انچنان نمیکنم خیلی انگیزه دادن ولی دیدن نشد یکم حرف و اینا شنیدم که مثلا خودت تلاش نکردی خودت نخواستی و این حرفا ولی بعدش که حقوق اوردم بهم گفتن برو دیگه نمون پشت کنکور گفتن برو حقوق بخون و تلاشتو بکن منم قبول کردم الانم هم شهریه هم کرایه ماشین هم هزینه کتابا همه رو میدن بهم بدون اینکه چیزی بگن یا منت بزارن و سر زنش کنن

ولی من از خودم خیلی ناراضی هستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشته هامونم شبیه هم هست رشتت انسانی بوده یا تجربی؟ شاید اگه انسانی بودم مامانم آنقدر گارد نداشت

انسانی بودم 

ولی ربطی نداره به هرحال هر رشته سختی خودشو داره

مادری که بخواد غر بزنه سر هر رشته ایژ غرشو میزنه💔

کدوم شهری شما ؟

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

حالا فکر کردی اوضاع ما که کنکور رتبه و رشته خوب آوردیم چی شد؟ بخدا الان هم همونقدر پیله ان که من با ...

دختر تو همون دختر مردمی هستی که تو سرما میزنن البته نوش جونت بالاخره زحمت کشیدی 

منم اینجورم اوایل فکر میکردن بچه های بعدی موفق تر از من میشنخدا بهشون ثابت کرد ک من از همه موفق ترمت ...

چی قبول شده بودی مگه؟ الان خواهرم کلاس هشتم هست چند برابر اونموقع من روش حرص میخوره مامانم

چه کاری از من بر میاد اصلا کار بدون درس چی هست خوشگل و قد بلندم نیستم که بگی فروشنده ای چیزی بشم

نه فروشندگی نه ، مثلا تو نمایندگی های بیمه و بعد یکم کار کردن نمایندگی بیمه بزنی خیلی شغل های با پرستیژ تری هست ، همکاری در مطب های پزشکی خصوصا لیزر و زیبایی