2777
2789
عنوان

ترم دو دانشگاهم مامانم هنوز شکستم تو کنکورو به رخم میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 124 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااااای خودتو دست کم نگیریاا اهمبت نده

من آنقدر اعتماد بنفسم کم شده هنوز که هنوزه به کنکور فکر میکنم وکنار نیومدم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

حالا فکر کردی اوضاع ما که کنکور رتبه و رشته خوب آوردیم چی شد؟ بخدا الان هم همونقدر پیله ان که من با دوران کنکورم فرقی ندارم فکر کردم از لحاظ روانی ولم میکنن ولی سر هر میدن ترم دانشگاه بابام دعوام میکنه نمره هامو بهش نمیگم حوصله جر و بحث ندارم دهن مو سرویس کردن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من بچه اولم همیشه ازم توقع زیاد بوده خصوصا از لحاظ درسی بهشون حق میدم اما نمیدونم تا کی باید جواب پس ...

منم اینجورم اوایل فکر میکردن بچه های بعدی موفق تر از من میشن

خدا بهشون ثابت کرد ک من از همه موفق ترم

تو هم ب زمان بسپر و سعی کن برات مهم نباشه حرفاش

مراقب باش افسرده نشی

واقعا خوندی؟

یعنی استعداد نداشتی یا تنبلی کردی؟

این مهمه

نمیگم حق با تو‌یا مادرته

ولی گاهی واقعا آدم کم کاری میکنه

نمونش خودم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

واقعا خوندی؟یعنی استعداد نداشتی یا تنبلی کردی؟این مهمهنمیگم حق با تو‌یا مادرتهولی گاهی واقعا آدم کم ...

من استعداد دارم ولی روحیم خراب.. افسردگی..استرس..وسواس..وایی..ولی بخدا هوش خوبی دارم زود میفهمم درسو