2777
2789

خیلی بی انرژی بی حال خسته و کوفته ام 

حال انجام هیچ کاری ندارم اصلا نمیتونم پیاده روی کنم ورزش کنم حموم برم خیلی بی حال و بی انرژی ام خیلی زود خسته میشم بدن دردم تا پشت میز میشینم درس بخونم از خستگی و بدن درد میخام بمیرم اصلا هیچ کار نمیتونم بکنم انگار فقط نفس میکشم اصلا تنبل نیستم بخدا عاشق کار کردنم ولی اصلا جون ندارم رو کتاب خوابم میبره تا میخام کاری کنم از خستگی همش نفس نفس میزنم و از خستگی و بدن درد میخام بیهوش بشم سر گیجه میگیرم 

دکترم رفتم آزمایش دادم کم خونی و کمبود ویتامین ندارم قرص کافئین هم میخورم ولی تاثیری نداره هیچ قرص و دارویی نیست بخورم یکم به حال بیام اینقدر خسته و بی حال و انرژی و بدن درد نباشم. ؟؟؟!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.