2777
2789
عنوان

انشا راجب نامزدم بنویسم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه منظورت واسه مدرسه اس باید بگم تخلف محسوب میشه اگه سرت واسه دردسر درد میکنه بنویس والا ما یه بار همکلاسیمون راجع به مراسم خواستگاریش اومد صحبت کرد پدرش در اومد تا پای اخراج هم رفت🤦‍♀️

اگه منظورت واسه مدرسه اس باید بگم تخلف محسوب میشه اگه سرت واسه دردسر درد میکنه بنویس والا ما یه بار ...

عه😬

والا من اصلا راجبش پیش دوست و همکلاسی هام حرف نمیزنم بپرسن هم میپیچونم

ولی انشا رو ک فقط معلم میخونه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

کی عابر بانکه منه؟شوهر🤗

قندعسله شوهر 😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

نه به معلمم نگو به پدر و مادرتم از خوشی هات نگو .... فقط مال خودته فهمیدی؟ ؟؟؟

دقیقا هر سری چیزی میگم حتی ب مامانم یا تو نی نی سایت 

همه چیز بهم میریزه

میخای راجع به نامزذت پیش سی چهل تا دختر مجرد بگیدلشون اب کنیقطعا مسخرتم میکنن

قرار نیس جلو اونا بخونم ک برا نوبت اوله فقط معلممون میخونه